Драги Колеги,във връзка с предстоящ ремонт за спиране на теч на масло от ДВГ и скоростната кутия ми се налага, да ги подложа на качествено измиване, за да се установи откъде точно са течовете. За целта ми препоръчаха да потърся автомивка с канал, за да може да се измие добре под ДВГ. Ако някой знае такава, моля да напише адрес или да обясни как се стига до нея.Мисля че на всеки рано или късно му се налага да ползва такава автомивка, така че темата ще е полезна за всички.Моля ако не сте абсолютно сигурни дали автомивката има канал да се въздържите от публикации, тъй като целта на темата е да се помогне на всички и евентуалното обикаляне по автомивки за да се установи че информацията публикувана тук е погрешна, едва ли би било приятно на някого.Поздрави на всички съвестни ползватели на този форум (на недобросъвестните - също :D )P.S.Аз съм в София, но нека не се ограничаваме само със софийски автомивки. Мисля че на всички в БГ ще е полезно да знаят къде в техния град може да се ползва подобна услуга.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомивка с канал, за измиване ДВГ
Collapse
X
-
батенце, веднага ти казвам софавто в зимния дворец, в студентски град. там също се справят много добре и с пране и пастиране, като цените не се различават от обичайните :D опс, сега се сетих че инфото не на 100% сигурно, но поне допреди година, две имаха поне два подемника!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
-
колега, 100% място кадето ще могат да ти измият ДВГ и отдолу самата кола е сервиз ТРИКОМ на бул. Европа идваш по сливница и като пресечеш орион сервиза се пада на около стотина метра от лявата странауспехУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Намерих !!! Автомивката се намира на улица Летоструй номер 27. Като карате по Летоструй, от Ботевградско шосе - наляво (поне аз дойдох по Източна тангента), и само направо, около километър. Стигате до ж.п. прелеза, минавате го, и точно след 30-40 метра отдясно е автомивката, а на самата улица отгоре на пилоните на осветлението има жълт рекламен плакат "Автомивка МЕГИ - килими; шаси". Цена на измиването на двигателя - 9 лева. Естакада е, не е подемник. После чак запалих от първия опит. Сега виждам на бг-мапс, че откъм Герена се стига още по-лесно - по Тодорини кукли, между реката и прелеза - вляво!(Бях видял в циганската махала една автомивка и сервиз до нея, отидох да питам за измиване, и момчето в мивката каза - ааа, за такова - караш по Летоструй, и там след прелеза.... )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар