Двоумя се дали да не опитам от това масло. За моята 1.9 ТД е писано като първи избор 5W40, a по принцип зная, че маслото трябва да е 10W40. Каква е разликата? Каква е цената за VX 1000 5W40?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
YACCO - МАСЛАТА НА СВЕТОВНИТЕ РЕКОРДИ
Collapse
X
-
steam написа:Двоумя се дали да не опитам от това масло. За моята 1.9 ТД е писано като първи избор 5W40, a по принцип зная, че маслото трябва да е 10W40. Каква е разликата? Каква е цената за VX 1000 5W40?YACCO - МАСЛАТА НА СВЕТОВНИТЕ РЕКОРДИ
- всички видове масла за Автомобили, Мотоциклети, Трансмисии
- Антифризи, Спирачна течност
Коментар
-
колега, днес си взех колата от майстора bravo jtd’99 набор, но вместо 10/40 както се разбрахме, ми е сложил яко 15/50 като твърди че е по-добре и пак било полусинтетика, малко ме притеснява това и се чудя дали да го сменя защото зимата ..................колата не харчи масло повече от 100-200 грама. на 10 к км. . Моля за съвет!Пунто '95 1.1
Коментар
-
bopkata написа:колега, днес си взех колата от майстора bravo jtd’99 набор, но вместо 10/40 както се разбрахме, ми е сложил яко 15/50 като твърди че е по-добре и пак било полусинтетика, малко ме притеснява това и се чудя дали да го сменя защото зимата ..................колата не харчи масло повече от 100-200 грама. на 10 к км. . Моля за съвет!YACCO - МАСЛАТА НА СВЕТОВНИТЕ РЕКОРДИ
Коментар
-
Моля за цена на масло за браво 1.8 5л. 5/40 или 10/40 сори но нямам достъп до сайта от първото мнение/проблема е при мен, а не в сайта/Може ли да се вземе някъде от София или само с куриер.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Моля за цена на масло за браво 1.8 5л. 5/40 или 10/40 сори но нямам достъп до сайта от първото мнение/проблема е при мен, а не в сайта/Може ли да се вземе някъде от София или само с куриер.YACCO - МАСЛАТА НА СВЕТОВНИТЕ РЕКОРДИ
Коментар
-
Привет и от мен, искам да попитам нещо за маслата.Имате ли масло, което в спесификацията си има одобрение за фиат и покрива някой стандарт на фиат, защото примерно за горе предложените масла, разглеждайки спесификацията им не видях да има подобно нещо, все пак форума е ориентиран към определена марка автомобили Надявам се моето питане да не се възприеме като заяждане или повод за негативно отношение към марката, но ми стана интересно дали има масло, което покрива критериите на фиат.Благодаря предварително за отговора.punto HGT
Коментар
-
didich написа:Привет и от мен, искам да попитам нещо за маслата.Имате ли масло, което в спесификацията си има одобрение за фиат и покрива някой стандарт на фиат, защото примерно за горе предложените масла, разглеждайки спесификацията им не видях да има подобно нещо, все пак форума е ориентиран към определена марка автомобили Надявам се моето питане да не се възприеме като заяждане или повод за негативно отношение към марката, но ми стана интересно дали има масло, което покрива критериите на фиат.Благодаря предварително за отговора.YACCO - МАСЛАТА НА СВЕТОВНИТЕ РЕКОРДИ
Коментар
-
Re: Масло ?
IVANOV_HGT написа:здравей колега имам фиат пунто мк2 HGT 1.8 130+HP препоръчаи ми някакво масло ?YACCO - МАСЛАТА НА СВЕТОВНИТЕ РЕКОРДИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар