Извършвам всякакви ремонти на италиански автомобили. Диагностика, почистване на дюзи с ултразвук. Смяна на ангренажни ремъци с 50000км гаранция, закупени от мен. Електроинсталации, ремонт на ходова част и спирачна система, смяна на съединители, смяна на масла Selenia.Общо взето всичко по италиански автомобили без климатици и стенд преден мост!Сервиза се намира в кв.Христо Смирненски, ул.София23За тези, които немогат да се ориентират, могат да го видят в google maps Сервиз за италиански автомобилиТелефони за контакти: 0877864844 , 0897943620.Редактирана.В.Райчинов
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пловдив-диагностика, дюзи, ремъци, масла, ходова част!
Collapse
X
-
с
ходя вече няколко пъти при този пич и съм много доволен от всичко.Отдавна търсих доверен маистор на които да имам пълно доверие.последния път докато бях в сервиза доиде кола от чирпан.-сигурно има защо.маистора взема тънко и бачка бързо и квото е правил-никви ядове.това ще е моя сервиз.това ще е моя маистор.намира се близо до ескада и каспела.agg
Коментар
-
Укица "София 23" с/у КАСПЕЛА
Съединител и ангранежен комплект за 4 чса на брава 1.6.Плюс смяна на масло скорости и Ремък климатик.Цена няма да казвам ,че чак ме е срам да кажа колко малко ми взе колегата. Мерси майнаFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
>PlayeR<
Днес бях в този сервиз и човека ми оправи проблема с бензина, фарове, мигач, смяна на ангреажен ремък на много добра цена и бързо. Пекан е и съм доволен от него, смятам за в бъдеще при него да си поддържам колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар