Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автобояджийски и тенекеджийски услуги в софия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автобояджийски и тенекеджийски услуги в софия

Сервизът ни предлага висококачествени авто-бояджийски услуги и индивидуални решения за всеки автомобил,цялостно пребоядисване ,както и само на отделни елементи от автомобила:калник,врата,капак,таван,огледало,решет ка,дръжка,джанти.В нашите услуги са включени Демонтаж - разоборудване на необходимите детайли; Шлайфане и подготовка за нанасяне на филер; Боядисване с филер и сушене; Повторно шлайфане и подготовка за боядисване; Тониране на боята и проби с тест карти; Боядисване с боя, лак и сушене; Монтаж и оборудване.Тенекеджийски услуги: подмяна на рогове,тавани и на страници.Изправяне и изчукване на детайли.Регулиране на увиснали врати и луфтуве.Възтановяване на брони и пластмасови детайли,счупени щипки и уши на фарове,мигачи,брони.Цените се определят на място след оглед,преференциялни цени за съфорумци.Телефони за контакти:0878965610 ЛюбоНамира се на улица суходолска(софия)

колега къде мога да намеря такива сервизи във Варна
    Прикачени файлове

Коментар

Нямам представа се пак съм от софия,нека някои колега от варна помогне .

Коментар

Колега само Fiat ли правите,някоя снимчица на ваша работа дали може да пуснеш?
        Всичко което не ме убива,ме прави по-силен!!!!

Коментар

http://323m.snimka.bg/auto-racing/opel.476012 малко снимки за тези които се интересуват повече на снимките почти всички коли са пръскни цялостно.

Коментар

Не съм сигурен,но мсиля че вие сте правили колата на един приятел,едно BMW калник,броня и решетката под фара,едно сино,или е някои ваш колега на Суходолска?

Коментар

незнам да има някои друг на суходолска сигорно съм аз скоро пражих такова BMW може и то да е незнам

Коментар

Дай някакви ориентировъчни цени? Имам за боя 2 брони и два калника.
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

попринцип трябва да ги вида да ти кажа точна цена зависи от детаилите и кво трябва да се прави по тях от 100лв до 200лв мойе да стигне като при цялостна боя се сваля от цената не детаел ако е смачкан таван например може и 250лв затова съм писал че наи добре е на място много зависи и какво качество искаш някои хора искат само опресняване без полиране и тн. без правене на трапчинките по детаилите и затожа е наи добре да се види колата и детаилите които искаш да се правят можеш да пратиш снимки да видя какво трябва да се прави

Коментар

Утре ще снимам и ще ти пратя ЛС.Да не ми се смеят колегите че имам ръжда и ще ме ебават.Мерцедеси гнилочи

Коментар

Boyanov написа:
                      Не съм сигурен,но мсиля че вие сте правили колата на един приятел,едно BMW калник,броня и решетката под фара,едно сино,или е някои ваш колега на Суходолска?
                      И направиха ли му я както трябва?

Коментар

Предстой ми боядисване,и питам за да знам горе долу колко ще ми излезе.Колата е пунто с две врати,няма изгнило и смачкано,има две три длапчинки като от натиснато и се вижда трудно,и леко пукната задна броня като от удар в нещо.Питам за цялостно пребоядисване.Мерси предварително.

Коментар

няма да е по скъпо от 1000 лв максимум, а ако е само да се изтурка на водно да се облепи и пръсне макс. 500 или 600лв зависи колко е скупа боята а когато има за китване и шприцване обаче се дига цената има разход на повече матеряли и тн.значи ако е 3-врати са 11 детаила връзва се под 100 лв на детаел

Коментар

Еми на него и на мен много ми хареса,не знам дали се сешташ за решетката с бъбреците ипод фаровете,но тя беше направо смачкана като вестник,бронята беше откъсната от към калника,калника ясно беше си смачкан,та нищо не си личеше,все едно бяха нови детаили,тои даже Мишока сабира сега парици за цялостно че сега тея детаили са като нови а другите на нищо не приличат :D

Коментар

Наскоро ми правиха капака и бронята в сервиза на Любо, че имах лек удар и сега е почти перфектно единсвено че остана малко по-голяма фугата между капака и единят калник, но проблема според тях е че калника и той е поддал леко и трябва да се преправи. Цвета са го нацелили доста успешно и има много малка разлика с останалите детайли и то само под определени ъгли. Момчетата работят съвестно и качествено и то на разумни цени, препоръчвам ги с чиста съвест!

Коментар

Working...
                              X