Колеги,помагайте със съвет,трябва да си сменя предното стъкло на Пунто 1.2,95 година....рових доста в нета и прочетох негативни мнения за Кобра и Мустанг...кажете,на някой от вас налагало ли ви се е да сменяте стъкло,евентуално къде и на каква цена..ще съм ви много благодарен...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СМЯНА НА ПРЕДНО СТЪКЛО НА ПУНТО
Collapse
X
-
Ето какво направих аз. Отидох на Кобра на сайта им и им изпратих запитване за стъкло - марка и цена. Това за задно стъкло. Пишеш си и марка, модел, година на колата. Остави някакви обратни координати - мейл и телефон. Свързаха се с мен по телефона и се разбрахме да дойдат на място да ми сменят стъклото. Питай дали се плаща допълнително за идване на място, сваляне на старото стъкло, за прехвърляне на стикерите и за смяна на уплътнение ако е необходимо. При мене беше едно студено, мразовито, около нула градуса и имах определени резерви дали ще залепне. Като го сложиха стъклото колата цял следобяд не съм я пипал, вечерта я закарах у нас и след това на другия ден не съм я карал. Понеже от вибрациите има риск от някакво разместване, поне така си мисля. А пък и температурата си беше ниска. По възможност избирай европейско стъкло пред разни китайски и турски. А, още нещо - интересувай се да не ти трошат старото стъкло ами да го отлепят с корда или стоманена тел. Ако се троши стъклото парчетата влизат навсякъде във въздухопроводите и си остават там вечно да ти подрънкват. Освен това всички отвори в които може да влязат парченца стъкло предварително ги залепи с някакво тиксо. За такова отлепяне може да се наложи да отидеш до техен сервиз.Ами ... това ми е опита по смяна на стъкло. Лично аз съм доволен - не ми губят времето и ми реагират адекватно на въпросите. И цената им беше по-ниска отколкото в Ауто Италия. Успех и късмет.Bravo 1.6 / 16
-
Re: СМЯНА НА ПРЕДНО СТЪКЛО НА ПУНТО
nigio написа:Колеги,помагайте със съвет,трябва да си сменя предното стъкло на Пунто 1.2,95 година....рових доста в нета и прочетох негативни мнения за Кобра и Мустанг...кажете,на някой от вас налагало ли ви се е да сменяте стъкло,евентуално къде и на каква цена..ще съм ви много благодарен...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз сменях задно стъкло на Типо-то в "Кобра" и ми взеха 110 лева с поставянето, но ми хареса, че дават безсрочна гаранция ако се разлепи или протече някъде. Поръчах си стъклото, на другия ден закарах колата и за няколко часа ми го поставиха и това беше УспехТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар