Днес ходих там да погледнат предницата, че нещо потропва. Казаха ми, че носачите са заминали и предложиха да я отремонтират за 180лв. с техни части и половин година гаранция.Това, което искам да попита е, някой има ли впечатления от въпросния сервиз, читаво ли работят и заслужава ли си парите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз за италиански автомобили в Люлин 2
Collapse
X
-
Re: Сервиз за италиански автомобили в Люлин 2
ivjordan написа:Днес ходих там да погледнат предницата, че нещо потропва. Казаха ми, че носачите са заминали и предложиха да я отремонтират за 180лв. с техни части и половин година гаранция.Това, което искам да попита е, някой има ли впечатления от въпросния сервиз, читаво ли работят и заслужава ли си парите?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
На всичкото отгоре наглеците редовно ми забиват флаери на скапания им сервиз като спра на паркинга на Арена или някъде из Люлин...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:На всичкото отгоре наглеците редовно ми забиват флаери на скапания им сервиз като спра на паркинга на Арена или някъде из Люлин...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
сервиз
това да нее сервиза срещу пощата /сега четах постовете Бягай от там /Или този на D&N какво ти прави колата та сменяш носачи купи си два носача -марката си избери тизад Била надолу срещу D&N има магазин на T&Ncar и може да отидеш дрещу Била има един сервиз - МММ -има Гуми за реклама /маслара/може да ти ги смениили за диагностика на Тунела има едно момче разбира от коли
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар