Колеги горещо ви препоръчвам да не ходите, особено в тоя на Сточна гара.Преди 2 дена си купих от тях летни гуми. Имало и безплатен монтаж.Наредих се на опашка от 5 коли. След 40 минути на нито една от тях не започнаха монтажа. За сметка на това предреждаха мутрафони с джипове и аудита.Отидох и дигнах скандал в магазина. Отговориха ми че са ВИП клиенти и минават с предимство, въпреки че не са закупули гумите си от тях. Теглих им една майна, запалих колата и изчезнах.Допълнително ме впечатлиха с некомпетентни съвети и пренебрежително отношение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ходете в Радиал
Collapse
X
-
Не ходете в Радиал
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Re: Не ходете в Радиал
zgabrovski написа:Колеги горещо ви препоръчвам да не ходите, особено в тоя на Сточна гара.Преди 2 дена си купих от тях летни гуми. Имало и безплатен монтаж.Наредих се на опашка от 5 коли. След 40 минути на нито една от тях не започнаха монтажа. За сметка на това предреждаха мутрафони с джипове и аудита.Отидох и дигнах скандал в магазина. Отговориха ми че са ВИП клиенти и минават с предимство, въпреки че не са закупули гумите си от тях. Теглих им една майна, запалих колата и изчезнах.Допълнително ме впечатлиха с некомпетентни съвети и пренебрежително отношение.
-
Има една връла проклетия, която такива хора напълно заслужават: "Цел живот пари да си немат!".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
за Радиал не съм съгласен ,шефовете там са ми приятели и общо взето дисциплината е на ниво за Вип клиентите е вярно обаче .А за некомпетентните мнения абсолютно не бих се съгласил,защото там са едни от най добрите гумаджии с постоянна клиентела и т.н. без да им правя Реклама.Просто трябва да питате правилния човек ,а не младоците на криковете p.s.като се има предвид ,че едно от момчета е фен на фиат счупил е 2 бравота от каране и доскоро беше притежател на едно от най -красивите ГХТ-а в София .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:за Радиал не съм съгласен ,шефовете там са ми приятели и общо взето дисциплината е на ниво за Вип клиентите е вярно обаче .А за некомпетентните мнения абсолютно не бих се съгласил,защото там са едни от най добрите гумаджии с постоянна клиентела и т.н. без да им правя Реклама.Просто трябва да питате правилния човек ,а не младоците на криковете p.s.като се има предвид ,че едно от момчета е фен на фиат счупил е 2 бравота от каране и доскоро беше притежател на едно от най -красивите ГХТ-а в София .Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
jamie написа:tomazo написа:но определено за гуми може да се разчита ,вносители са на Тойо и съм много доволен ...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
И на мен ми се е случвало да ходя в този Радиал! Понеже ми е доста близо до нас, затова след няколко издънки чат-пат, като няма хора ходя. Случвало ми се е да се проявявам, като невим там-демек половин час не виждат, че съм там и никой не идва да пита, какъв ти е проблема, а пък всички са заети, кого да питаш!? За старата кола бях купил една джанта, че старата бе ужасно ръждясала. След време се оказа, че джантата е ужасно сплескана от вътрешната страна (окръжноста от вътрешната страна). Викат ми "абе виж, колко е сплескана тая джанта"! Аз им казах, че те са ми я продали преди време и, че тази гума все отзад я карам и е трудно да я деформирам така и то няколко сантиметра над борда... Друг път така ми вулканизираха една гума, че и излезна балон след седмица...Заключение: мърлява работа, ама като все е пълно с клиенти на, кого ли му пука?!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар