Здравейте аиде и аз сега да си кажа мнението за един доста популярен сервиз в София.Значи сервиза се казва Tany и се намира под моста на Дианабад, до сервиза на Ситроен.Та отивам аз с много бели по колата-скъсан ангр. ремък на Типо едновалка...знаете какво става...Казаха ми-за 300лв. ще е като нова.Нямах къде да ходя, а и да ме дърпат с колата из цяла София...нбе върви.Оставих я там...цените са по-високи и от Вантотрейд може би....Сменени ангр.ремък и ролка, канален ремък, клапани(
, гарнитура на глава, един пул и повдигач...430лв. цялата работа, на други места осн. ремонт на двигателя щях да направя...Работата е свършена що-годе добре, като изкл. че не са сменили ролката на каналния ремък и СТРАННО защо економаизера ми постоянно седи в червения сектор...Засега не съм усетил други неща, не ги изкл. обаче.Та въпросът ми е-докога ще е все така-казват една цена-в случая 300лв, а не щеш ли излиза 430...За сведение за работата ми взеха 230лж., а 200лв. всички части...и така Кожодери навсякъде...Още не съм нацелил сервиза за моето Типо, надявам се да го направя скоро!На вас оставям да си прецените дали да си водите колите там...На всичкото отгоре нямат диагностик!
![Cool](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_cool.gif)
Коментар