Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диагностика и двигателни масла за автомобили!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диагностика и двигателни масла за автомобили!

Здравейте, колеги.След направените сериозни инвестиции, мога да ви предложа диагностика на електронните системи в автомобилите ви, чрез специализирана диагностична апаратура.Това включва диагностика на двигател, АБС, въздушни възглавници, оригинални алармени системи, имобилайзери, зануляване на сервизни интервали и т.н.Поддържаните системи на италианските автомобили са всички произвеждани към днешна дата и всички стари автомобили, които имат опция да се поддават на диагностика (да имат компютър) Smile.Всеки желаещ може да се свърже с мен на "Лични съобщения".Също така искам да отбележа, че главно обикалям по адресите, на който където му е удобно, при проблеми със запалването на кола, при необходимост или просто за удобство на клиента.Това включва и диагностика на място при закупуването на "нов" автомобил например.Всеки се е сблъсквал с проблем -> искате да видите на място всичко, или пък продавача не иска да се "изкарва" колата към сервиз, или всякакви от този род.Също така може да закупите следните двигателни масла:1. Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40Най-доброто масло на Кастрол специално за дизелови двигатели.Напълно синтетично масло със следните характеристики:SAE: 5W-40API: SM/CFACEA: A3/B4; C3BMW: LL4Туба от 5 литра -> 105 лева 2. Castrol EDGE Formula RS 0W-40За хората притежаващи дизелови и бензинови двигатели натоварени изключително много.Напълно синтетично масло със следните характеристики:SAE: 0W-40API: SM/CFACEA: A3/B4; C3BMW: LL4Туба от 5 литра -> 110 леваТуба от 1 литър -> 25 лева3. Shell Helix ULTRA 5W-40Пълна синтетика за бензинови и дизелови двигатели на много достъпна цена.Напълно синтетично масло със следните характеристики:SAE: 5W-40API: SM/CFACEA: A3/B4BMW: LL1Туба от 5 литра -> 75 лева4. Shell Helix DIESEL ULTRA 5W-40Изцяло синтетично дизелово масло на изключителна цена.Напълно синтетично масло със следните характеристики:SAE: 5W-40API: CFACEA: A3/B4BMW: LL1Туба от 5 литра -> 75 леваТуба от 1 литър -> 17 лева5. ORIGINAL GM / OPEL 10W-40Отлично масло в сегмента качество/цена.Полу синтетично масло със следните характеристики:SAE: 10W-40API: SL/CFACEA: A3/B4Туба от 5 литра -> 42 лева6. TOTAL Quartz 7000 10W-40Масло за бензинови и дизелови агрегати с приятна и балансирана цена.Полу синтетично масло със следните характеристики:SAE: 10W-40API: SL/CFACEA: A3/B4Туба от 5 литра -> 50 лева7. VALVOLINE MAXLIFE 10W-40Масло с присадки специално предназначени за по-износени двигатели.Полу синтетично масло със следните характеристики:SAE: 10W-40API: SL/CFACEA: A3/B4Туба от 5 литра -> 65 лева8. Aral HighTronic 5W-40Пълна синтетика за бензинови и дизелови, натоварени двигатели на много достъпна цена.Напълно синтетично масло със следните характеристики:SAE: 5W-40API: SM/CFACEA: A3/B4; C3Туба от 4 литра -> 57 лева9. Aral SuperTronic 0W-40Пълна синтетика за бензинови и дизелови, високо натоварени двигатели на много достъпна цена.Напълно синтетично масло със следните характеристики:SAE: 0W-40API: SM/CFACEA: A3/B4; C3BMW: LL4Туба от 4 литра -> 70 леваТуба от 1 литър -> 18 лева10. Aral SuperTronic LL III 5W-30Пълна синтетика за бензинови и дизелови, високо натоварени двигатели от последно поколение.Напълно синтетично масло със следните характеристики:SAE: 5W-30VW 504 00; 507 00BMW: LL4Туба от 4 литра -> 65 лева11. Castrol Magantec 10W-40Полусинтетично масло за бензинови и дизелови двигатели, притежаващо следните характеристики:SAE: 10W-40API: SL/CFACEA: A3/B4VW 501 01; 505 00Туба от 5 литра -> 60 лева12. Liqui Moly TOP TEC 4100 5W-40Пълна синтетика за бензинови и дизелови, високо натоварени двигатели от последно поколение.Напълно синтетично масло със следните характеристики:SAE: 5W-40API: SM/CFACEA: A3/B4/C3BMW: LL04Туба от 5 литра -> 85 леваЧленовете на Сдружение Фиат Форум България ползват отстъпка от упоменатите цени!Поздрави.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Премествам темата в раздел "Сервизи и Магазини"Колегата е сериозен

Коментар

бравонай-накрая се намери човек, който ще ни нулира сервизните интервали :D даже ако може да го махнеш този интервал , или да се направи безкрайно голям...доколкото съм чел може да се променя
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        бравонай-накрая се намери човек, който ще ни нулира сервизните интервали :D даже ако може да го махнеш този интервал , или да се направи безкрайно голям...доколкото съм чел може да се променя
        Ами новото Браво не съм го закачал за сервизен интервал и за това не мога да твърдя, че ще може да се направи интервала безкрайно голям.Обикновено собствениците на новото Браво ходят все още в оторизираните сервизи, като Ауто Италия например, защото автомобила или им е в гаранция, или собствениците имат повече пари и не ги интересува къде си правят колата, а те си знаят -> от там сме си я купили, значи те ще си я правят. :D Като дойде клиент за сървис ресет на новото Бравото ако имаш интерес ще погледна за "безкрайния интервал", дали може така да се задава За сега масово от ресета се възползват собствениците на Стилото. Разбираемо е все пак, стана доста евтина колата и вече все по-масово навлиза. Макар, че много от собствениците не ги интересува този сървис интервал и си мислят, че нещо не е наред по колата.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ами темата за АИ сме я обсъждали многократно всички ходим там по време на гаранцията, някои само за обслужване...други и за други нещано както се разбра на първи преглед колата не се закача за да се гледа за грешкии покрай това забравят да нулират интервала...иначе ако на Стилото може да се направи и на Бравото ще станеако при теб скоро не се появи Браво, на някоя среща ще пробваме на моето :D

Коментар

даи тел. за враска че имам проблем нешто маи е дало фира по датчиците

Коментар

Sev написа:
              ами темата за АИ сме я обсъждали многократно всички ходим там по време на гаранцията, някои само за обслужване...други и за други нещано както се разбра на първи преглед колата не се закача за да се гледа за грешкии покрай това забравят да нулират интервала...иначе ако на Стилото може да се направи и на Бравото ще станеако при теб скоро не се появи Браво, на някоя среща ще пробваме на моето :D
              Значи направих промяната на Стилото да е след 13 месеца.Тоест от сегашна гледна точка обслужването да е април 2011 година.Компютъра не се разсърди Следващия път може да го сложа да е вместо с 1 месец напред, да е с 1 година напред. Ама искам да е човек, който знае, че го иска. В случая беше просто клиент, на който му го направих така. Не разбираше и не ми се обясняваше, че няма да му навреди на колата "удължения" сервизен интервал.
              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

екстрапо принцип на запад интервала е 24 месеца...да не би това да е максимума?ако може да дойдеш на срещата заедно с апаратурата (нали не е обемиста?) на 11 или 18 април ще го тестваме

Коментар

Подозирам, че е 24месеца, поне с екзаминър не видях повече.ВО много пъти ми е помагал, това е the man !
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BO, мога ли да получа някакъв тел. номер, мейл или каквото и да е за контакт!

Коментар

xaerial написа:
                      BO, мога ли да получа някакъв тел. номер, мейл или каквото и да е за контакт!
                      Разбира се.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Колега мога ли да получа някакъв тел. номер че имам проблем?

Коментар

колега имаш л.с.ако може тел да ми дадеш за връзка с теб.мерси
                          ВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
                          (FiAT Coupe TuRb0 & BmW ///M5)

Коментар

аз имам този телефон на колегата 0889486549

Коментар

ВО е човекът!!! Имах удоволствието да се възползвам от услугите му не веднъж напоследък - избирахме кола и предвид това колко съм ненаясно - страшно много ми помогна Изключително коректен и точен е!

Коментар

Working...
                              X