Колеги ако знаете добър сервис с елкон за пловдив да кача фиата че ми се струва че нещо не е в ред и ако знаете и добър газаджиа дето си разбира от работата че напоследак все на аматьори попадам Благодаря ви предварителноИ весело изкарване на новата година на всички много здраве и по малко проблеми с фиатите ни през 2010г
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
елкон каде в Пловдив
Collapse
X
-
Да знам - ходил съм там, и съм доволен. Сервиза се казва НЕМО КАР - зад Ален Мак. Предопреждавам - малко,малко е по-скъпо там, но поне получаваш това за което си платил ( и не прави моята грешка , която направих преди няколко дни - да отидеш на по-евтин сервиз). И са добри. Все пак собствениците имат 3 бр. Пунто. :D . За адрес не мога да ти го кажа - не го знам, но мога да ти го обесня. Тръгваш към карловско шосе, минаваш надлеза, на светофара на Ален Мак завиваш надясно ( т.е. караш покраи стената на завода ) на първото мостче завиваш наляво ( това е едно мостче , за да пресечеш канала ) , пътят от мостчето продължава със завой на дясно, и веднага има пресечка за наляво - там е сервиза.Опитал съм да ти го покажа тук.http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=...&tip=1&lang=bg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар