Колеги, помагайте със съвет къде да ида утре да ми сменят крушката на фара. За Фиат Стило иде реч. Градът е Варна.Нямам време да обикалям предварително за крушка, а и не знам какво да купя, така че разчитам да имат и налични и разбира се да не ми съдерат две кожи като видят, че съм руса ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна крушка на фара- къде?
Collapse
X
-
Здравей, колежке! Отиди в Михнев Сервиз. Това е като караш по Сливница в посока центъра, точно след пожарната в дясно (има си и табела). Търсиш Николай и му казваш, че те праща Пацо от София. Но и него да го няма там има кой да ти свърши работа без да ти дере 2 кожи.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
-
packo84 написа:Здравей, колежке! Отиди в Михнев Сервиз. Това е като караш по Сливница в посока центъра, точно след пожарната в дясно (има си и табела). Търсиш Николай и му казваш, че те праща Пацо от София. Но и него да го няма там има кой да ти свърши работа без да ти дере 2 кожи.
Коментар
-
reter написа:колежке, не се занимавай със сервизи, отиди на някоя бензиностанция и помоли някое момче. Дай му после 2 лева и всички ще са доволни и щастливи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар