Колеги направих ми колата на сол. Отвсякъде е нагъната, кажете някои майстор които работи добре и разбира се взима рзумни цени, не като отида да ми се завие свят... 10х Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Колеги направих ми колата на сол. Отвсякъде е нагъната, кажете някои майстор които работи добре и разбира се взима рзумни цени, не като отида да ми се завие свят... 10х
Ко да ти кажа незнам колко ти е пострадало купето и двигателя ... моита не пострада много , но ме оскубаха 1550 лева , за преден капак , десен калник, предна ,броня , гредата дето даржи бронята , фарове + мигачи , Нов Спуакан радиоатор (после си го сменях) . Ако е много пострадала ако имаш гараж ходи по моргите и копуваи части и си работи сам , ако някои ще ти я прави ще те одере жив :S по добре я продай на части и си купи друга.Иначе си е ходене по мъките.И ще ти излезе колкото да си купиш нова кола. :S Наистина съжалявам , аз минах по този път, пунтото го взех 2500 стигна цена до 6000 лева ...и пак не е оправено плаче за нов двигател, въпреки ,че двигателя не пострада при удара ... Успех ... (Въпросните тенекижии ми бяха тея от Равда (китаиците) ли как им викат ) ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Колеги направих ми колата на сол. Отвсякъде е нагъната, кажете някои майстор които работи добре и разбира се взима рзумни цени, не като отида да ми се завие свят... 10х
Я дай някви снимки да видим де,така както си го написъл май няма смисъл да я почваш,ами на части братле.Ти ли си виновен ,имаш ли каско?
Споделям моя собствен опит.Може и да звучи лошо, но по добре на части.Преди няколко години, hit-ko знае, в 4.00 сутринта един кон намери смъртта си в Котленския проход след среща с моето Tipo.И понеже се грижех за колата си, винаги е била в перфектно техническо състояние, реших да я оправя.Струваше ми 1200 лева всичко.След ремонта колата не беше същата, нямаше как да бъде.Покарах я още две години, без никакво удоволствие, както беше преди и я продадох за 1000 лева.Толкова пари щях да взема и тогава, ако я бях дал за части в някоя морга.Но нямаше да съм 1200 назад за ремонта.Това е, сметката е проста.След сериозен удар, по добре за части, отколкото излишни пари за ремонт и мъката да караш любимия си автомобил с "белези" от катастрофата.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Колеги, щетите са следните: багажник, задна броня, предна броня, предна дясна врата + заден десен калник, преден десен калник, предна броня и съвсем леко капака. По ходова част и двигател няма абсолютно нищо за мое огромно очудване. Всичко е по визуалната част. Не мога да кача снимки защото тия дни ходих по застрахователи насам натам и нямах никво време. Утре други ден ще кача да се види ;( направо ми се реве, навън е пълно с негодни пумяри и изроди копуващи си книжките и най-тъпото е че това никога няма да престане и ние ще патим заради такива... аа и Честита Коледа на всички
За колегата kantarev не не съм виновен 2ма други бяха и им съдрага г..а от актове, а за каско да имам и слава богу иначе както казвате по добре на части друга иначе...
За колегата kantarev не не съм виновен 2ма други бяха и им съдрага г..а от актове, а за каско да имам и слава богу иначе както казвате по добре на части друга иначе...
колега,радвай се ,че имаш каско и виж какво ще ти дадат от него и как ще ти пишат щетите...ако я обявят тоталка и ти изплатят квото трябва,почвай я на части...смисъл няма от правене. С парите от каското и двигателя като продадеш ще си вземеш нова-останалия чаркалак ще ти е бонус Ако ти предложат доверен сервиз да я правиш,давай им я.. Първо виж какво ще каже застрахователя,после всичко останало
Колега, аз чувам за нещо от сорта на 250 лв за елемент. Преброй си повредените елементи умножи по...айде по 200 умножи и ще сметнеш колко излиза ремонта. Сметни и това, че добрите тенекеджии, дето ще ти направят ламарините лъскави като огледало наистина са кът... май колегата Malone е прав. Разбира се, ако се брутални щетите.
Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Какво се случи при мен, въпреки че не бяха толкова брутални щетите, поне на външен вид.Присадиха ми нова дясна предна колонка - резултата е, че при скорост над 60 километра духаше в колата от там.Тавана беше поддал, изправиха го - като вали дъжд, "вали" и в колата, влизаше вода от някъде, лошо поставено стъкло или недобре направен таванЦялото ми табло беше надрано от счупеното стъкло при катастрофата - грозно, все пак карах около 50 километра със стъкло наполовина висящо при мен, в купетоЧастта от колата, която беше боядисана - капак, броня, преден десен калник, дясна врата и тавана бяха такаъв цвят, че и слепец можеше да открие разликата. А боята не беше нищо особено, тъмно син НЕметалик. А на задния капак имах лепенка с точния код на боята.Тапицерията беше изгорена на няколко места от заваряването на колонката при тенекеджията.Всички мокети по земята бяха невъзвратимо набити с кит, прах от шкуренето, после намокрен, няма изчистване.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
аз няма да се впускам в дискусията:дали да я правиш или "на части".ако все пак решиш да я правиш се обади.няма никакви 200-250 на детайл при мен.90-100 лв на детайл след оглед и я правя като все едно нищо не и се е случило.Честита нова!!!Колега, рекламата е забранена, контакти само на лични!Модераторски екип на fiat-bg.org
Виж в раздела за Сервизи и Магазини, имаме си хвален майстор.Обаче не взима евтино. Прецени дали колата не е за разпродаване и скрап...Затова говорим за снимки.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар