Интересува ме имате ли хубави ангренажни ремъци или са Дайко?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов магазин с авточасти само за италиански автомобили - 20%
Collapse
X
-
grandmen написа:здравейте ,търся маркуч за маслените пари на браво 19тд 1997г.кат номер 46461462Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
Колеги, търся специфични неща. Уплътнения за врата на шофьора и пътника. Шейна за касетофона, но държа да е оригинална.Моля, ако някой има идея откъде могат да се доставят, да ми пише и съответно цени .... Малък жокер - в каталога на GOMMA бях срещнал уплътнение, но се оказа, че не може да се внесе....FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Ще използвам темата да направя едно запитване:Имате ли в наличност масло Selenia Gold 10w40 и маслен филтър за фиат пунто 96г 55к.с.?Ако имате каква е цената за 4л. масло и масления филтър? Предпочитам да си купя една разфасовка от 2л. и две разфасовки от по 1л.Важи ли отстъпката от 20% за членове на форума и ако важи как става идентифицирането, че съм член на форума?Интересува ме цената с отстъпката, ако има такава._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
MorningEnergy написа:Ще използвам темата да направя едно запитване:Имате ли в наличност масло Selenia Gold 10w40 и маслен филтър за фиат пунто 96г 55к.с.?Ако имате каква е цената за 4л. масло и масления филтър? Предпочитам да си купя една разфасовка от 2л. и две разфасовки от по 1л.Важи ли отстъпката от 20% за членове на форума и ако важи как става идентифицирането, че съм член на форума?Интересува ме цената с отстъпката, ако има такава.Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар