Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов магазин с авточасти само за италиански автомобили - 20%

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

датчик за ABS

Здравейте, интересува ме дали предлагате датчик за ABS за Пунто 1.2 16V 2000г. 82 к.с за предно дясно колело. Изпращам и снимки защото досега всекии ми предлага датчик но с черна продълговата букса в единия край, а моята букса е бяла и кръгла. Ако имате пишете цена или се обадете на 0887 563 576 Николай.
    Прикачени файлове

Коментар

Re: датчик за ABS

nike1975 написа:
      Здравейте, интересува ме дали предлагате датчик за ABS за Пунто 1.2 16V 2000г. 82 к.с за предно дясно колело. Изпращам и снимки защото досега всекии ми предлага датчик но с черна продълговата букса в единия край, а моята букса е бяла и кръгла. Ако имате пишете цена или се обадете на 0887 563 576 Николай.
      Здравей колега, за съжаление този датчик го нямаме наличен. Има възможност да се поръча

Коментар

Молба за цени

Здравейте, искам да питам както за цени с отстъпката за членове на форума, така и да се посъветвам с вас какво да взема:1. Ангренажен ремък + ролка ангр. обтяжна2. Въздушен филтър3. Горивен филтър4. Маслен филтър5. Филтър климатик - на колко време е добре да се сменя и има ли още нещо, което е добре да се смени по климатика (течност, части?)6. Масло - препоръчайте ми подходящо на прилична цена в достатъчна разфасовка за пълна смяна.7. Ел. клапан - авансатор.Колата е Фиат Браво 98 г., TD 100; VIN ZFA18200004770205. Мерси предварително за отговора!
        Fiat Bravo 1.9 TD - '98

Коментар

Re: Молба за цени

Izy написа:
          Здравейте, искам да питам както за цени с отстъпката за членове на форума, така и да се посъветвам с вас какво да взема:1. Ангренажен ремък + ролка ангр. обтяжна2. Въздушен филтър3. Горивен филтър4. Маслен филтър5. Филтър климатик - на колко време е добре да се сменя и има ли още нещо, което е добре да се смени по климатика (течност, части?)6. Масло - препоръчайте ми подходящо на прилична цена в достатъчна разфасовка за пълна смяна.7. Ел. клапан - авансатор.Колата е Фиат Браво 98 г., TD 100; VIN ZFA18200004770205. Мерси предварително за отговора!
          Имаш ЛС колега

Коментар

Цена съединител valeo за алфа ромео 166 2.4 jtd 821325 е номера

Коментар

accxo написа:
              Цена съединител valeo за алфа ромео 166 2.4 jtd 821325 е номера
              Имаш ЛС колега

Коментар

Колегата е много точен и коректен и занапред ще пазарувам от него!
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Може ли да дадете цена за EGR клапан и термостат за Фиат Пунт 2001 1.9DS
                  Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

интересува ме тампони за задна сабилизираща щанга на Либра, какви марки има и имат ли текстилно покритие отвътре
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

колега има те ли дебитомер за стило 1.9jtd и какви пари е
                      198mjet Bravo

Коментар

Преден носач trw за Alfa romeo Gt,мисля че е еднакъв с този на 156/147?

Коментар

Колега дай ми цена за разширителен съд за фиат купе 1.8 след 97 год.
                          http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

цена и макра на задни биалети за ланча либра?
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Здравейте!Бихте ли ми дали цена на ролките които се сменят при смяна на ангренажния ремък?Фиат Мареа 1.9 тд100 97-ма година

Коментар

pakumba написа:
                                цена и макра на задни биалети за ланча либра?
                                В тази тема само си пишем да минава времето Не получих отговор нито на предното си питане, нито на цитираното, да не говорим за обаждането ми по телефона преди месец - уж щяхте да проверите за воден радиатор и ..... още се обаждате. Мнооого сте далече от конкуренцията
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X