Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реглаж-къде ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реглаж-къде ?

Колеги посъветвайте ме моля къде да отида на реглаж ?И горе долу цени за това ?
    Кара Fiat Bravo 1.8 GH

Re: Реглаж-къде ?

Stanislava написа:
    Колеги посъветвайте ме моля къде да отида на реглаж ?И горе долу цени за това ?
    Сложила си гумите значи, колежке. Цена около 30лв е нормално за реглаж. В Люлин има доста места, където могат да ти свършат работа.
    ex. Fiat Marea 1.6 16V
    ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Абе мани така се преебах.Изпаднаха ми едни гуми 195-60-15 но станаха само на задните .За отпред си трябват 50 -тки.Но все пак принципно ми трябва реглаж защото едната предна гума е изтрита станно,а и не съм минавала преди де .В Люлин ми казаха преди тунела имало .Иначе къде още ?
      Кара Fiat Bravo 1.8 GH

Коментар

Stanislava написа:
        Абе мани така се преебах.Изпаднаха ми едни гуми 195-60-15 но станаха само на задните .За отпред си трябват 50 -тки.Но все пак принципно ми трябва реглаж защото едната предна гума е изтрита станно,а и не съм минавала преди де .В Люлин ми казаха преди тунела имало . Иначе къде още ?
        Да там има. Има и до Шел на Сливница, има и тука до обекта на 30м, има и до Еконт близко. Ама тоя път не избързвай. Има вероятност нещо по окачването да хлопа и да не ти кажат и после още веднъж да ходиш на реглаж.
        ex. Fiat Marea 1.6 16V
        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Ами така е човек като иска да спести.Няма начин .Но за друг път ще си знам де.Евтиното винаги е по скъпо .благодря и лека вечер : ) А кога ли ще стигна до теб за свещите .....
          Кара Fiat Bravo 1.8 GH

Коментар

Stanislava написа:
            Ами така е човек като иска да спести.Няма начин .Но за друг път ще си знам де.Евтиното винаги е по скъпо .благодря и лека вечер : ) А кога ли ще стигна до теб за свещите .....
            Те не са чак фатални Но ако искаш обади се за реглажа, за да хвърля и аз 1 поглед на колата. Достатъчно е един разбит накрайник да има и реглажа става безсмислен.
            ex. Fiat Marea 1.6 16V
            Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

бе то свестен човек няма да направи реглажа, щото не може. ама квито ги има... ще й вземе парите и ще каже супер е.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
              X