миналата година преобух моята за 30... ако това ти е нормално на черни връх, след кръстовището на хладилника, караш посока околовръстното и на около 200 м вляво гледаш и виждаш малка гумаджийница. тази година си ги смених "на село" за 4 лв на гума Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Колеги,дайте някоя читава гумаджийница да ходя да обуя колата.На едно място питах ама ми искаха 50лв?? Прекалено е
Нали знаеш, че като видят такива сами девойки и полудяват....виждат те като ходеща чанта с пари, която трябва да разтоварят максимално. Зависи колко гуми искаш да смениш и на какви джанти ще ти слагат. Тука в Люлин на 200 метра от работата ми има една малка гумаджийница и взимат много прилично.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
:P да така е за жалост и аз за това пониакога пращам мъже да се занимават.Просто е ужас.Какви парички е там горе долу ?Ще слагам на джанти 15 гуми -4 броя ?
:P да така е за жалост и аз за това пониакога пращам мъже да се занимават.Просто е ужас.Какви парички е там горе долу ?Ще слагам на джанти 15 гуми -4 броя ?
На железни или на алуминиеви джанти?
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
миналата година преобух моята за 30... ако това ти е нормално на черни връх, след кръстовището на хладилника, караш посока околовръстното и на около 200 м вляво гледаш и виждаш малка гумаджийница. тази година си ги смених "на село" за 4 лв на гума Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Аз в същото село за по 6
Аз си имам и други села, в този случай мойто село не e твойто село , ама и по 6 бива. В сф са бахти наглите копелдаци
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар