Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Италбулком-Плевен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Италбулком-Плевен

здр.колеги.Предстои ми смяна на ремъци и реших това да е в италбулком-Плевен.Някакви отзиви за сервиза да има някой т.е. да е ползвал услугите им?Ако някой има мнение моля да пише,защото не ми се рискува точно с ангрен.ремък. Ако съм сгрешил раздела моля модераторите да ме извинят.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Колега,ако искаш качаствена смяна отиди срещу Италбулкома,там вече има представителство на Фият и сервиз.Предполага се,че са обучени специално за Италянките.За самия Италбулком нямам впечатления,но си мисля,че след толкова години на пазара вече са придобили нужния опит.Друг е въпроса за цените.Всичко е въпрос на избор.

Коментар

Италбулком-Плевен

willow75bg написа:
      Колега,ако искаш качаствена смяна отиди срещу Италбулкома,там вече има представителство на Фият и сервиз.Предполага се,че са обучени специално за Италянките.За самия Италбулком нямам впечатления,но си мисля,че след толкова години на пазара вече са придобили нужния опит.Друг е въпроса за цените.Всичко е въпрос на избор.
      Ок. благодаря,а някви тел. на представителството на фиат да имаш ?

Коментар

willow75bg написа:
        На пътя за Плевен това лято ми се скъса пистов ремък и беше почнал да яде кожуха на ангренажния и дори имаше следи по самия ремък. Стигнах до Италбулком чрез човека, който ме взе от пътя. Свършиха си много добре работата, върнаха ми старите неща за да имам представа какво е станало. Преди това 2 пъти ми се обаждаха по телефона за да ми кажат, че най-лошото - скъсване - не се е случило и като цяло да обяснят какъв е демиджа. Човека, който ми направи ремонта има същата кола като моята. Говорихме около 15-тина минути като ми даде някои съвети как да тествам колата за един друг перманентен проблем с въздух /но това е друга зле завършила тема - поне за сега/. Човека с репатрака ми оказа голямо съдействие без да се отрази това на таксата за превоза и дори ме върна в центъра.
        Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Коментар

Working...
        X