здр.колеги.Предстои ми смяна на ремъци и реших това да е в италбулком-Плевен.Някакви отзиви за сервиза да има някой т.е. да е ползвал услугите им?Ако някой има мнение моля да пише,защото не ми се рискува точно с ангрен.ремък. Ако съм сгрешил раздела моля модераторите да ме извинят.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италбулком-Плевен
Collapse
X
-
Колега,ако искаш качаствена смяна отиди срещу Италбулкома,там вече има представителство на Фият и сервиз.Предполага се,че са обучени специално за Италянките.За самия Италбулком нямам впечатления,но си мисля,че след толкова години на пазара вече са придобили нужния опит.Друг е въпроса за цените.Всичко е въпрос на избор.
-
Италбулком-Плевен
willow75bg написа:Колега,ако искаш качаствена смяна отиди срещу Италбулкома,там вече има представителство на Фият и сервиз.Предполага се,че са обучени специално за Италянките.За самия Италбулком нямам впечатления,но си мисля,че след толкова години на пазара вече са придобили нужния опит.Друг е въпроса за цените.Всичко е въпрос на избор.
Коментар
-
willow75bg написа:Колега,ако искаш качаствена смяна отиди срещу Италбулкома,там вече има представителство на Фият и сервиз.Предполага се,че са обучени специално за Италянките.За самия Италбулком нямам впечатления,но си мисля,че след толкова години на пазара вече са придобили нужния опит.Друг е въпроса за цените.Всичко е въпрос на избор.Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар