На вниманието на колегите на които им предстои покупка на акумулатор Ексайд от ЕТ"Муни 93" гр.Бургас!В тази фирма(магазин) се продават акумолатори Ексайд,които според мен са най добрите по отношение на цена-качество.Но да знаете пригответе се предварително защото там ще ви предложат акумолатор на по висок ампераж и пусков ток отколкото ви е оригиналният.Съответно с по висока цена а ако откажете госпожата най нагло ще заеви че, няма да ви дадат гаранция за акумулаторът който искате!Ако много икате давате паричките и си взимате акумулаторчето дето даржало 9-10год.и си трагвате но без гаранция
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на акумулатор?
Collapse
X
-
За мен VARTA е фирмата! Не познавам някой, който да е останал недоволен. П.П. А на онази от магазинчето и тегли една дълга и широка и я попитай дали е наясно, че съществува защита на потребителите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Аз моя Exide го взе от ДиДи 94 и не ми казваха какъв да си сложа едва ли не.... макар,че аз самия си взех малко повече амперчасов от оригиналния. Тая лелка не заслужава нито един клиент да стъпи при нея!Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
На мен така се опитаха да ми откажат гаранцията на акумулатор Гигават. По книга го дават 50ah, аз взех 56ah. В сервиза където ми попълваха гаранцията ми обясниха видиш ли минимума бил 60 дажа най-добре 62 или 65. Попитах ги защо производителя е решил че трябват 50, а пък те 60. Отговора им беше че в Италия нямало зими като тук. Да не остана последен ги попитах дали знаят какъв е температурния диапзон в който производителя гарантира безпроблемна работа на автомобила в това число и на акумулатора -> веднага ми подпечатаха гаранцията .
Коментар
-
2000_16V написа:За мен VARTA е фирмата! Не познавам някой, който да е останал недоволен..."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:2000_16V написа:За мен VARTA е фирмата! Не познавам някой, който да е останал недоволен...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Synthy написа:2000_16V написа:За мен VARTA е фирмата! Не познавам някой, който да е останал недоволен...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар