Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на акумулатор?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на акумулатор?

На вниманието на колегите на които им предстои покупка на акумулатор Ексайд от ЕТ"Муни 93" гр.Бургас!В тази фирма(магазин) се продават акумолатори Ексайд,които според мен са най добрите по отношение на цена-качество.Но да знаете пригответе се предварително защото там ще ви предложат акумолатор на по висок ампераж и пусков ток отколкото ви е оригиналният.Съответно с по висока цена а ако откажете госпожата най нагло ще заеви че, няма да ви дадат гаранция за акумулаторът който искате!Ако много икате давате паричките и си взимате акумулаторчето дето даржало 9-10год.и си трагвате но без гаранция
    Fiat BRAVA TD75 - 1997

Госпожата най-нагло може да си задържи акумулаторите за себе си.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Отиваш в Практикер, взимаш си първия Бош който ти хареса, после в АутоКом или сервиза на Бош по пътя към Долно Езерово и си готов с 3 години гаранция.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

За мен VARTA е фирмата! Не познавам някой, който да е останал недоволен. П.П. А на онази от магазинчето и тегли една дълга и широка и я попитай дали е наясно, че съществува защита на потребителите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
        Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
        -------------------------------------------------------------

Коментар

Аз моя Exide го взе от ДиДи 94 и не ми казваха какъв да си сложа едва ли не.... макар,че аз самия си взех малко повече амперчасов от оригиналния. Тая лелка не заслужава нито един клиент да стъпи при нея!
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

На мен така се опитаха да ми откажат гаранцията на акумулатор Гигават. По книга го дават 50ah, аз взех 56ah. В сервиза където ми попълваха гаранцията ми обясниха видиш ли минимума бил 60 дажа най-добре 62 или 65. Попитах ги защо производителя е решил че трябват 50, а пък те 60. Отговора им беше че в Италия нямало зими като тук. Да не остана последен ги попитах дали знаят какъв е температурния диапзон в който производителя гарантира безпроблемна работа на автомобила в това число и на акумулатора -> веднага ми подпечатаха гаранцията .

Коментар

2000_16V написа:
              За мен VARTA е фирмата! Не познавам някой, който да е останал недоволен...
              Само където Варта вече не произвеждат акумулатори, за съжаление Иначе напълно споделям мнението ти за тях.
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                2000_16V написа:
                Само където Варта вече не произвеждат акумулатори, за съжаление Иначе напълно споделям мнението ти за тях.
                аз си взех варта стандарт август месец. има щампа с дот ама не съм му обръщал внимание. гледам продават и в ЕК 33, според мен си в грешка
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Дано да си прав и да греша.
                  "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                  Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                  Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                    2000_16V написа:
                    От къде е това инфо и кога спират производство.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                    X