Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СЕРВИЗ В СЛИВЕН?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СЕРВИЗ В СЛИВЕН?

Здравейте,Тъй като не успях да намеря из форума инфо за сервиз в Сливен, пуснах тази тема.Някой може ли да препоръча добър сервиз за диагностика на Стило 1.9 JTD в Сливен? Имаме идея да купуваме такава кола, но понеже е втора ръка, искаме да я прегледат в сервиз дали е читава Ще бъда много благодарна, ако можете да помогнете.

В Ямбол при Хиткс сервиза се намира до Трите вятъра

Коментар

Благодаря за инфото, знам сервиза в Ямбол, но колата се намира в Сливен Искаме преди да се "гмурнем" някой да направи диагностика. Имаше проблем със запалването (обясниха, че може би е акумулатор), но след като успяхме да запалим колата, се появи проблем с оборотите - не ги поддържаше, докато не загря добре. Аз карам дизел от три години и до сега такъв проблем не ми е изскачал Не претендирам да разбирам особено, още повече, че и колата ми е от магазина, а Стилото, което харесахме е 2003-та, но все пак искаме да сме наясно какво можем да очакваме като ремонти, ако го купим Ако се окаже двигател? Не е добре А мисля, че никой няма да се съгласи да ни даде кола от Сливен, да я закараме до Ямбол за диагностика и после да я върнем, защото проблема не е само акумулатор Та, затова търся някой, който разбира в Сливен А Стилото много ми хареса в интерес на истината, но все пак е важно колко ще ни струва да го въведем в ред, а и да не забравяме, че е зима и с дизела неможеш да се шехуваш Айде хубав ден от мен.

Коментар

Има един сервиз където може да ти свършат работа.В http://maps.google.com/ копирай следните координати - 42.659355,26.348262 и ще видиш къде се намира.Ако искаш по-късно мога да ти дам телефон и име.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
          Има един сервиз където може да ти свършат работа.В http://maps.google.com/ копирай следните координати - 42.659355,26.348262 и ще видиш къде се намира.Ако искаш по-късно мога да ти дам телефон и име.
          Благодарско Мисля, че се ориентирах къде се намира, но наистина ще е по-добре, ако можеш да ми дадеш телефон за връзка. Тези дни имам служебна работа в Сливен и ще се разходя да го намеря сервиза.

Коментар

Working...
          X