Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ABS-a и Вантотрейд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ABS-a и Вантотрейд

Колеги, много се съмнявам във възможностите на диагностиката във Вантото. Нищо не направих с диагностиката на ABS-a / четох че ако свети и лампата за ръчна спирачка/ниско ниво, едновременно с АБС-лампата - означава че повредата е в модула за Електронно Разпределение на Усилието /... Първия вариант беше да е от паднал акумулатор и да се е появила грешка. Чисти техника нещо и лампите изгаснаха, карах така около 30 км. После по време на движение светнаха и разбрах, че не е така. Но самия факт, че не светеха 30 км., а преди това въобще не гаснеха какво говори? Върнах се за рекламация но ми казаха, че вариант за грешка няма. Не знам защо ме разкарваха автория път за рекламация на 100 км. като въобще не искаха да я гледат колицата повторно. Проблема бил в самия ABS, в релето ли, така и не разбрах, абе бил за смяна. Нека по просветените да кажат така ли е? Едва ли не се разсърдиха, че идвам за рекламация, при положение че по телефона техен човек ми каза да се върна за рекламация!! Единият пък като влезе в кафето на сервиза и го питах проверили ли са колата ми отговори че не бил Ванга, опита се да се тежкари на двете колежки с него.. В крайна сметка за 8 минути закачиха колата и ми казаха че нищо не може да се направи. И като го сметнеш 45 лв + 40 лева за две ходене до София в прехваления им сервиз.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Working...
X