Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автоцентър "Станимир К.Д."

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автоцентър "Станимир К.Д."

Днес ходих да проверя техническото съсътояние на автомобила си, след като вчера получих рекламната брошура поставена по-долу.Отделиха ми 30 мин., като прегледаха всичко описано БЕЗПЛАТНО (за моя радост всичко е ОК).Необходимо е предварително записване на един от двата мобилни телефона поставени на страницата "Дни на отворените врати".
    Прикачени файлове
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Как става работата?Записваш час и отиваш с брошурката или как?
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Необходимо е единствено записване на час на посочените телефони за описаните безплатни процедури в брошурата. Аз лично не носих брошурата в себе си.Когато отидеш в сервиза:1. Влизаш в сградата - входа е точно на ъгъла на ул. Кап. Димитър Списаревски и ул. 50152. Насреща виждаш табелка указваща къде се намира приемчика3. Казваш му, че имаш записан час. Даваш си талона на МПС-то след поискване от негова страна4. Приемчика вкарва някакви данни в техния компютър5. Вкарваш колата в клетка посочена от приемчика6. Един или няколко човека извършват описаните в брошурата дейности7. Казват ти какво не е наред с колата (ако има какво да кажат)/или какво са направили (на мен единствено ми свалиха леко лявия фар)8. Палиш и си заминавашТова беше пълната процедура при мен.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
      X