Отнесоха ми колицата (основно вратата и лека драскотна на калника над гумата) вчера на служебния паркинг Само да го бях видяла кой е ...Та въпросът ми е - кое ще ми излезе по евтино - да си купя нова врата (колко струва горе-долу, ако някой знае) или да я ремонтирам - искат ми 150 лв. за работата с материалите (което ми се струва доста, защото ударът не е голям). Колата е пунто, 94г., с 5 врати.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А честит ми първи удар :(
Collapse
X
-
Re: А честит ми първи удар
heraldita написа:Отнесоха ми колицата (основно вратата и лека драскотна на калника над гумата) вчера на служебния паркинг Само да го бях видяла кой е ...Та въпросът ми е - кое ще ми излезе по евтино - да си купя нова врата (колко струва горе-долу, ако някой знае) или да я ремонтирам - искат ми 150 лв. за работата с материалите (което ми се струва доста, защото ударът не е голям). Колата е пунто, 94г., с 5 врати.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
Работата е там, че е само леко хлътнало - почти няма нужда от боядисване - една лека ивица от боята е свалена - малко по широка от одраскване с пирон, затова ми се струва че ми искат много пари, а и за изчукване почти няма кой знае какво - трябва по-скоро да се избута вдлъбнатината...Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар