Знам че темата е в неправилния раздел но моля за извинение към модераторите .Много ми халят един диагностик във Вантотрейд- БОЯН му е името плиис някой колега да сподели мнението си ,ако е имал контакти там.Защото се запознахме на Кнежа на панаира и човека ми изглежда много читав ,та мисълта ми е може ли да се разчита на него.Предварително благодаря и весело изкарване на уйкенда и НАЦИОНАЛНИЯТ празник 06-09-2009
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за сервиза на Вантотрейд
Collapse
X
-
Re: Питане за сервиза на Вантотрейд
ilia.parvanov написа:Знам че темата е в неправилния раздел но моля за извинение към модераторите .Много ми халят един диагностик във Вантотрейд- БОЯН му е името плиис някой колега да сподели мнението си ,ако е имал контакти там.Защото се запознахме на Кнежа на панаира и човека ми изглежда много читав ,та мисълта ми е може ли да се разчита на него.Предварително благодаря и весело изкарване на уйкенда и НАЦИОНАЛНИЯТ празник 06-09-2009ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Re: Питане за сервиза на Вантотрейд
packo84 написа:ilia.parvanov написа:Знам че темата е в неправилния раздел но моля за извинение към модераторите .Много ми халят един диагностик във Вантотрейд- БОЯН му е името плиис някой колега да сподели мнението си ,ако е имал контакти там.Защото се запознахме на Кнежа на панаира и човека ми изглежда много читав ,та мисълта ми е може ли да се разчита на него.Предварително благодаря и весело изкарване на уйкенда и НАЦИОНАЛНИЯТ празник 06-09-2009FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар