Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервизи в които предпочитате да си правите колата:ЗА БУРГАС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервизи в които предпочитате да си правите колата:ЗА БУРГАС

ТОВА Е ЕДНО ЗАПИТВАНЕ КЪМ БУРГАЗЛИИ ПОМОГНЕТЕ НИ ДА ЗНАЕМ КОИ СА СПОСОБНИТЕ СЕРВИЗИ В НАШИЯТ ГРАД

по улицата която минава покрай морската, че там дето е флората има един двор с гаражи. там търсиш "гачите" или нещо такова. двама братя са и само там ходя, доста доволен съм.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Колега зависи от ремонта който искаш да правиш.Няма сервиз за всичко.Едните разбират на двигатели,други на ел. трети на окачване....Абе да не ти се налага.Само при Кафеджиев не стъпвам втори път.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

това запитване го правя зареди вас защото много които идват в магазина ми и питат каде да си сменя частите помогнете ми да помагам на хората да са по добре информирани :P

Коментар

аз съм доволен от Стефан на първата спирка на маршрутка № 1 в Изгрев - срещу Кафеджиев и едни момчета в уличката срещу Шел в Комлука - за механици. иначе за доктор по двигателите - при Коцето на първата спирка на маршрутка № 1 в Изгрев - срещу Кафеджиев.
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

За сервиз Кафеджиев не искам да чуя .Заради спукан маркуч на бензина ми смениха бензинова помпа 128лвтруд 40лв диагностика 35лв Четири пъти им я връщах през ден през два докато открият маркуча.Отиде ми отпуската защото целия август колата беше при тях.Сега работи на бензин,но ми проебаха газовата уредба за която не отговарят тъй като нямали техници за газ.Тръгвам отново по мъките сега пък за газовия инжекцион на фиат Брава.Пишете ми за кадърен техник за газови уредби.dtrif@abv.bg

Коментар

Working...
            X