Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт/подръжка на климатици в Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонт/подръжка на климатици в Пловдив

Зравейте.Къде бихте ми препоръчали в Пловдив да си направя диагностика на климатика.получава се следното.Когато го вклуча оборотите започват да падат до около 500 и се качват до 900....и това е непрестаноо.Мошността на автомобила спада,сякаш натискам спирашка(е не толкова де но се усеща спад в мошността и по-бавно набира.А като съм в движение,и се забава малко със смяната на скоростта колата си гасне...Така е и на всички светофари.Някакви идеи и предложения.....Дали е от самия климатик или нещо друго.На свободен ход нез климатик колата си държи железни обороти.Проблемът е изразен и на бензин и на газ.Благодаря ви предварително. :D
    Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
    Fiat Marea 1.6 16v 99

Проблема не е в климатика а в това че компютъра не ти вдига оборотите при включване на климатика.
    Обичам си работата.

Коментар

колега отиди в impas56 ще останеш доволен,само не мога да ти кажа адреса някои друг да каже .
      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

По скоро е за автосервиз а не за климасервиз.
        Обичам си работата.

Коментар

Ами аз ползвам сервиз който обаче не е снабден с компютри и пр....Това чрез диагностика ли се оправя или?Накакъв вариант предложение да ми дадете?Благодаря
          Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

Ами компа на колата има вход на който му се подава сигнал когато пуснеш климатика и той коригира моторчето за празен ход да вдигне оборотите на 1100 за да компенсира загубата от товара на компресора на климатика.
            Обичам си работата.

Коментар

Добре де,това може ли да се оправи без да се закача на компютър или не?Защото да зная къде да ходя...Пук кофти иначе 37-8 градуса и да карам с отворени стъкла....Не знам дано моите хора да разберат к’во да направят
              Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

Working...
              X