Здравейте,Трябва да сменям ангренажен ремък и ролка, но съм слушал разни истории за пренатегнати или хлабави ремъци, виене, боксуване и такива неща. Затова кажете някой подходящ сервиз в София от който сте доволни и знаете, че си вършат работата добре, за да съм по-спокоен. Става въпрос за Punto 1.2 16v
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте сервиз - смяна на ангренажен ремък
Collapse
X
-
u_bo
Re: Препоръчайте сервиз - смяна на ангренажен ремък
doich написа:Никой ли не може да препоръча сервиз в София?
Коментар
-
Здравейте и от мен! Нов съм с нова придобивка: Брава 1.9JTD ’99та година.Интересуваме същият въпрос, къде в София препоръчвате добър сервиз за смяна на ангренажен ремък (с ролки)? И да взимат сравнително нормални пари за ремонт? Понеже ходих до ИталСервиз и там ме изненадаха със 130 лв. (или около тази сума) за труд.Благодаря предварително. И много за форумът изключително полезен е!!!99' Fiat Brava HSX 1.9JTD 105Hp -> 05' Fiat Croma 1.9 MJET 16v 150Hp
Коментар
-
marshal_t написа:Здравейте и от мен! Нов съм с нова придобивка: Брава 1.9JTD ’99та година.Интересуваме същият въпрос, къде в София препоръчвате добър сервиз за смяна на ангренажен ремък (с ролки)? И да взимат сравнително нормални пари за ремонт? Понеже ходих до ИталСервиз и там ме изненадаха със 130 лв. (или около тази сума) за труд.Благодаря предварително. И много за форумът изключително полезен е!!!ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Колега мерси за съвета. Но през този слънчев съботен ден сменихме с баща ми ремъка.Изненадващо за нас ремонта не беше толкова сложен колкото очаквахме. И за няколко часа сменихме ремъка (включвам във времето и две ходенета по магазини за ключета и части)...Живи и здрави колеги99' Fiat Brava HSX 1.9JTD 105Hp -> 05' Fiat Croma 1.9 MJET 16v 150Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар