Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте сервиз - смяна на ангренажен ремък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте сервиз - смяна на ангренажен ремък

Здравейте,Трябва да сменям ангренажен ремък и ролка, но съм слушал разни истории за пренатегнати или хлабави ремъци, виене, боксуване и такива неща. Затова кажете някой подходящ сервиз в София от който сте доволни и знаете, че си вършат работата добре, за да съм по-спокоен. Става въпрос за Punto 1.2 16v
    Mean green machine

Re: Препоръчайте сервиз - смяна на ангренажен ремък

Никой ли не може да препоръча сервиз в София?
    STILO 1,9JTD

Коментар

Re: Препоръчайте сервиз - смяна на ангренажен ремък

doich написа:
      Никой ли не може да препоръча сервиз в София?
      при Бобо

Коментар

Здравейте и от мен! Нов съм с нова придобивка: Брава 1.9JTD ’99та година.Интересуваме същият въпрос, къде в София препоръчвате добър сервиз за смяна на ангренажен ремък (с ролки)? И да взимат сравнително нормални пари за ремонт? Понеже ходих до ИталСервиз и там ме изненадаха със 130 лв. (или около тази сума) за труд.Благодаря предварително. И много за форумът изключително полезен е!!!
        99' Fiat Brava HSX 1.9JTD 105Hp -> 05' Fiat Croma 1.9 MJET 16v 150Hp

Коментар

marshal_t написа:
          Здравейте и от мен! Нов съм с нова придобивка: Брава 1.9JTD ’99та година.Интересуваме същият въпрос, къде в София препоръчвате добър сервиз за смяна на ангренажен ремък (с ролки)? И да взимат сравнително нормални пари за ремонт? Понеже ходих до ИталСервиз и там ме изненадаха със 130 лв. (или около тази сума) за труд.Благодаря предварително. И много за форумът изключително полезен е!!!
          Колега извади 50 лв от 130 и си направи сметка дали остатъка ще ти стигне за нафта от София до Ямбол и обратно. Аз мисля, че горе долу ще ти стигнат... 50лв струва смяната на ангренаж на 1.9 JTD в сервиза на Христо в Ямбол. А освен цената имаш гарантирано качество и компетентност. Помисли си и успех обслужването
          ex. Fiat Marea 1.6 16V
          ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
          Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Колега мерси за съвета. Но през този слънчев съботен ден сменихме с баща ми ремъка.Изненадващо за нас ремонта не беше толкова сложен колкото очаквахме. И за няколко часа сменихме ремъка (включвам във времето и две ходенета по магазини за ключета и части)...Живи и здрави колеги
            99' Fiat Brava HSX 1.9JTD 105Hp -> 05' Fiat Croma 1.9 MJET 16v 150Hp

Коментар

Working...
            X