Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчаите ми сервиз в софия ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчаите ми сервиз в софия ?

колеги нали наксоро удариха пуното а нямам никво време и търся сервиз ... питам щот попринцип вяра на маистори нямам и си правя всичко сам ... трябва ми бояджия теникиджия и някои които да оправи отдоло шарнири реики т.н. В люлин има на фиат един които го рекламират тук ама нз..
    Fiat Punto 1.4 gt turbo
    Ford Fiesta 1.3 new port

Колега,намери ли сервиз вече, мога да ти препоръчам.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

мда....
      Fiat Punto 1.4 gt turbo
      Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

до моста чавдар
        Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Re: Препоръчаите ми сервиз в софия ?

hibryd написа:
          ...В люлин има на фиат един които го рекламират тук ама нз..
          По-добре не стъпвай в този сервиз! Cepheus бъди по-конкретен, моля!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

улица борд 19,кв суха река,тел 943 39 15,0886277722
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Готова е и не ходете в фиат-алфа сервиз
              Fiat Punto 1.4 gt turbo
              Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Днес стана инцидент.Споделете със сигурност сервиз, където ще я направят добре количката (задна броня+леко издърпване) и евентуално боя броня/заден калник).Трябва да работят добре и по възможност по-бързо.Кофти, че тези, които работят добре обикновено са затрупани и взимат след доста време колата, ама не знам.Трябва да се пробва.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                  Днес стана инцидент.Споделете със сигурност сервиз, където ще я направят добре количката (задна броня+леко издърпване) и евентуално боя броня/заден калник).Трябва да работят добре и по възможност по-бързо.Кофти, че тези, които работят добре обикновено са затрупани и взимат след доста време колата, ама не знам.Трябва да се пробва.
                  Вчера си взех колата от автобояджиия, работещ в Нови хан. Направи ми я за три дни, два пъти по-евтино от цените казани ми в София и два пъти по-бързо. Има изградена камера (някаква италианска марка), казва ти кога да му я оставиш и като е готов ти се обажда да си я вземеш. Казва се Трайчо телефона му е 0887208433.
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                    BO написа:
                    Вчера си взех колата от автобояджиия, работещ в Нови хан. Направи ми я за три дни, два пъти по-евтино от цените казани ми в София и два пъти по-бързо. Има изградена камера (някаква италианска марка), казва ти кога да му я оставиш и като е готов ти се обажда да си я вземеш. Казва се Трайчо телефона му е 0887208433.
                    Мога да ти кажа сервиз в Овча Купел но поне седмица ще се чака, няма шанс за по-6ързо.А колкото до камерата - никак не е гаранция, че ще стане по-до6ре. Ако всичко останало не енаред, камерата няма да оправи нещата. Но ако идваш в неделя на срещата, дай да видим как ра6оти човека.
                    Ex Fiat 126P
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Stefanaki написа:
                      BO написа:
                      Само боядисва или и изчуква? Как прозвуча само...
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ето развитие и тук.Колата е оставена в сервиза в ОК, който се споменава в темата -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45253
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

сервиз смяна ауспуси

колеги,някой може ли да каже къде могат да ми сменят двуцевката на типото
                          единствен

Коментар

Здравейте,колеги,Преди месец си намерих колата ударена,и то доста! Направо щях да се побъркам!Предна дясна врата,задна дясна и заден калник десен - доста добре вдлъбнати!Отидох при един майстор,който вече 2 седмици ми държи колата,и вчера ми сервира,че иска 500лв. за всичко - за изчукването,кит,боя,работа.А той дефакто вече я е почнал,но не пожела предварително да каже цена... А добре работи,не мога да си кривя душата,имам наблюдения!От застрахователя /имам Каско / ми дадоха 270лв,които всъщност са 240,понеже си платих задействане на Каското,при евентуални щети!Та се чудя редно ли е майстора да ми вземе 500лв.? Знам,че по принцип вземат до 150лв. на точка!Да уточня,че от Каското са писали предна врата 1 степен + боя,а за задната врата и калника 2степен + боя.Колата е металик,Пунто,97г.Не е ли малко и обезщетението от Каското! На мъжа ми за стара кола 1989г. модел му изплатиха 140лв.от Каско за леко разпран преден калник,пак при паркирано състояние ударен! Благодаря предварително за отговорите!

Коментар

Здравей, ами цените средно са около 120-150лв. на детайл. Но например в сервиза на Ауди и Порше е 400лв. на детайл.Така че е много относително. Ако, както казваш, човека ра6оти до6ре, 500лв. не е чак толкова много.И ра6отата е доста, повярвай ми. (то в един момент човек да се чуди не е ли по-до6ре да купи друга врата)Про6лема по-скоро е, че застрахователите се подиграват и дават по-малко пари. И на мен за счупено стъкло което струваше157лв. ми дадоха 50лв. Та мисля от догодина да ги от..а.п.с. А друг път се уговаряй за парите най-напред. Много мразя такива майстори - "ти остави колата, пък за парите няма про6лем",и упорито не искат да кажат цена.
                              Ex Fiat 126P
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Working...
                              X