Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зареждане и ремонт на авто-климатици. СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря че намери грешката че доста време се лутах и сега вече дано всичко е без проблем Това е човека препорачвам ви го . Много точен човек , препорачал съм го и на мои приятели наистина си разбира от работата не е като някои ... Много ти благодаря Пич

Коментар

Благодаря за хубавите думи! Надявам се все доволни клиенти да оставям след себе си.Инфо за форума - Грешката Е3 на климатроника при темпра НЕ означава повреден темп. датчик в купето както пишеше в някои ръководства. Практиката днес показа, че грешката означава липсващо звено в електрическата верига на системата.
      www.CarProfi-BG.com
      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

...благодарско за услугата...
        Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

crush написа:
          Инфо за форума - Грешката Е3 на климатроника при темпра НЕ означава повреден темп. датчик в купето както пишеше в някои ръководства. Практиката днес показа, че грешката означава липсващо звено в електрическата верига на системата.
          Предполагам че повечето са го чели, но все пак (за Типо/Темпра/Дедра/155):http://store.picbg.net/pubpic/5E/76/...aac14e84bd.JPG

Коментар

Благодаря за документацията, много е полезна! Тази не я бях виждал.
            www.CarProfi-BG.com

Коментар

Новата оферта е публикувана в първия пост!
              www.CarProfi-BG.com

Коментар

Явно жегите тази година ще ни изненадат по-отрано и доста колеги почнаха да ми звънят с въпроса дали се занимавам все още с автоклиматици. Да, занимавам се и новите оферти и цени може да прочете в първия пост.
                www.CarProfi-BG.com

Коментар

Оказа се, че форумът не ми дава да редактирам първото си мнение, затова :Предлагам зареждане, дозареждане на авто-климатични системи, ремонт и отстраняване на повреди! Цените са следните: -Зареждане/Дозареждане - 50 лв. на кола ( независимо от количеството ) -Тест за пропуски посредством оцветяване на фреон с УВ оцветител - Безплатно със зареждането -Отиване до адрес по желание на клиента - 10 лв. ( 15 лв София-окръг ) за дните събота и неделя безплатно за София-град до края на Август 2010г.-Диагностика - 15 лв ( 20 лв ) Всички ремонти са според зависи, процедурата и цената се обсъждат само на място след направена диагностика!ВАЖНО!!! За всяка процедура извършена от мен давам гаранция за труда си! Всички сме хора и се случва да бъркаме, за което допуснатите мои грешки, независимо от причината ще се отстраняват за моя сметка! За контакти: 0883345777 ; 0878479964 - Велизар. София.
                  www.CarProfi-BG.com

Коментар

Колега напиши някакъв адрес в София ,на който мога да дойда за профилактика някоя събота или неделя.Може и на ЛС.Нямаш ли някаква отстъпка за хора от провинцията?Все пак ,за да дойда се влагам с някакви пари за гориво.Помисли и върху това и може да привлечеш някой и друг клиент от по-дълбоката провинция.
                    Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
                    Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006

Коментар

Точен адрес няма как да ти дам, защото сме в процес на търсене на място за отваряне на сервиз с колегата. Техниката ни е изцяло мобилна и работим намясто. Колкото до цените са крайно съобразени с настоящата криза и предвид поскъпването на всички консумативи и най-вече фреонът с повече от 40% в сравнение с миналата година на доставна цена, няма закъде отстъпките да са повече. Още повече като се има предвид, че в големите сервизи цената на цялостно зареждане скача май месец на 120 лв. Съжалявам, това е максималното ниска цена за този сезон.
                      www.CarProfi-BG.com

Коментар

питане за ролка на климатик

Здравейте.Незнам дали въпроса ми отговаря на това което всъщност е,но ще обясня.Преди половин година трябваше да сменям ремъците и ролките на Фиат Браво 1.6.Скоро преди смяната се беше появило едно щракане на някоя от ролките(казаха ми че е от ролката на климатика)Смених всичко,но след 1 месец пак взе да щрака.Казаха ми че трябва да се смени лагера на ролката на климатика,и че те не могат да го оправят.Затова питам може ли вие да диагностицирате и оправите проблема???

Коментар

Ако дойдеш да видя за какво "щракане" точно говориш... Това е много относително понятие.
                          www.CarProfi-BG.com

Коментар

Ще дойда разбира се ама къде?

Коментар

crush написа:
                              Ако дойдеш да видя за какво "щракане" точно говориш... Това е много относително понятие.
                              Колега и аз имам проблем с климатика,как да се свържа с теб....???..По телефона и да се разберем ....аа..???
                              http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Моля директно се свързвайте с мен по телефона. Във форума я имам време да влизам, я не.
                                www.CarProfi-BG.com

Коментар

Working...
                                X