Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми сервиз за климатик в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми сервиз за климатик в София

Колеги, здравейте. Не ми работи климатика както трябва, не иска да изтудява добре и затова искам да се консултирам с тези от вас които са се занимавали с това. Препоръчайте ми сервиз с кадърни майстори, на които искам да им платя за свършеното, без да ме "натоварват" ислишно, и аз да остана доволен. Предварително благодаря

Ирис
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
      Колега, този твоя Ирис няма ли някакъв телефон или адрес , във линка също няма нищо.Аз се справих с проблема, но благодаря все пак

Коментар

Еее, колега, ама чак пък толкова да те мързи дори да прегледаш темата!... :D P.S. Не е мой Ирис, просто съм доволен от сервиза и рекох да ти услужа.
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
          Еее, колега, ама чак пък толкова да те мързи дори да прегледаш темата!... :D P.S. Не е мой Ирис, просто съм доволен от сервиза и рекох да ти услужа.
          Нали за това говорихме, че в темата няма координати, модераторите (ако не се лъжа) са ги премахнали понеже това е реклама и е против правилата на форума. Аз го намерих в гугъла и е в лизенец, нали така. Но си свърших работа в овча купел, по-близо е, понеже живея в люлин. Благодара още веднъж

Коментар

mihr написа:
            Pecho написа:
            Нали за това говорихме, че в темата няма координати, модераторите (ако не се лъжа) са ги премахнали понеже това е реклама и е против правилата на форума. Аз го намерих в гугъла и е в лизенец, нали така. Но си свърших работа в овча купел, по-близо е, понеже живея в люлин. Благодара още веднъж
            Има координати, ама няма кой да прочете темата. Координатите и адресът са в последните изказвания
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
            X