Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз на Фиат в Добрич....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз на Фиат в Добрич....

Искам да попитам ако има колеги от Добрич на кой майстор мога да отида за диагностика и изобщо ако имам проблем по напред с колицата...на кого мога да се доверя?
    Fiat Marea 1.6 16v `97

Е няма ли колеги които да кажат за добър сервиз в Добрич на новия ни колега
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Re: Сервиз на Фиат в Добрич....

chernokos написа:
      Искам да попитам ако има колеги от Добрич на кой майстор мога да отида за диагностика и изобщо ако имам проблем по напред с колицата...на кого мога да се доверя?
      Колега относно предница и окачване най-добрия сервиз е на Миро. Посока кръговото към Силистра в ляво се пада след моста. Той просто е най-добрия и не само за Добрич. Познавам го и само при него ходя. Сервиза е чисто нов доста голям и перфектно оборудван. Относно двигател също може да се консултираш с него, но не извършва пълен ремонт на двигатели поне доколкото си спомням. Друг майстор за двигател е Иван. Значи от светофара на Пинета като тръгнеш надолу към търговията в дясно се пада в един лагъм незнам как точно да ти го обясня. Той е добър, но е от този тип майстори които трябва да им висиш на главата за да свършат работата бързо иначе може за нещо дребно да си чакаш седмица, но като цяло пипа доста добре Типото само при него го водим и сме доста доволни. За диагностика има на Дружба 1 незнам дали знаеш имаше там преди един ресторант дето изгоря малко преди него в дясно се пада пише си диагностичен център. Незнам колко е добър но само него знам в Добрич. По принцип мога да ти препоръчам едно момче работи във Варна има си негов сервиз не е нещо особено самия сервиз, но той е адски добър. Във владиславово се намира и до последно като бях във Варна само при него ходих. Не взема евтино, но пипа перфектно. Винаги ще ти даде съвет как да си поддържаш колата. Още повече той е майстора на колегите от БМВ форума всички при него ходят. Ако имаш въпроси относно местонахождението на сервизите пиши по скайп и ще ти обясня допълнително.Сега и аз да попитам тъй като вече съм в Перник ,търся сервиз където лепят брони и където мога да си сменя консумативи надеждно. Отделно търся място от където да си купя лети джанти и летни гуми. Ако някой има информация и може да ме насочи.
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Представителството на Фиат е на кръстовището преди КАТ на Дружба1.Иначе аз Типото и Бравата ги водя при Румен- преди АЗ "Старт" вдясно, пътя свършва пред сервиза. Смяна на консумативи, всичко по двигателя правят. За предницата да, Миро е човека и живее от Пинета надолу по Калиакра втората пресечка вдясно, има табела Телефона ми го има във форума, ако ти трябва нещо-питай. Няма да е лошо да напишеш и каква е колата, щото не всички могат да "четат" Фиат

Коментар

Благодаря много за помоща колеги.Ще ги пообиколя майсторите тез дни сякаш.Колата е Мареа 1,6 16v `97 година
          Fiat Marea 1.6 16v `97

Коментар

Да си изкажа мнението за сервиза на кръстовището преди кат .... НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !!!
            Fiat Marea 1.6 16v `97

Коментар

Working...
            X