Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой може ли да ми каже, дали е пазарувал от AXM Auto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

М да, на мен лично ми доставиха поръчаните неща на удобно място и съм доволен !!!! Става дума за София.
    Fiat Punto 00 1.9 JTD ELX

Коментар

Sev написа:
      звъннете един телефон на Христоаз лятото пазарих в Бургас и нямаше проблема за момчето, което работи в софийския магазин могат само суперлативи да се кажат
      абсолютно, момчето почти лична услуга ми прави 2-3 пъти , като ми носи вечер нещата на удобно място да си ги взема
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

и аз сам пазарил части от тех,аве добри са зарибиха ме ма много кофти ми напри впечетление харесах си преден лагер,главина за кромата цени от 28.80лв.BREDA,FAG-29.50 др.32лв.и един за 47.50 и се спрях на средния поне са чувал за тех FAG обаче греда обажда ми се неква курабия и ми вика спремо моя модел,номера на шаси ставал само бредата от 47лв.и да избегнем разходи по евентоално несхотство спрямо тоз дет си харесах ме принуди да зема най-скъпия. зех го и стана пак нз.за ефтинкия.

Коментар

beast31 написа:
          Sev написа:
          звъннете един телефон на Христоаз лятото пазарих в Бургас и нямаше проблема за момчето, което работи в софийския магазин могат само суперлативи да се кажат
          Колегата ме изпревари!Звъннете на Христо или се регнете в форума на АХМ и му обяснете за какво иде реч.Предполагам,че и идея си няма!А за пичовете от магазина в София
          За Колегите от Бургас уведомил съм Христо за неуредиците в магазина и злоупотребата на продавачите Му.Да се надяваме че ще се вземат мерки и ще можем да се радваме на коректно обслужване както и в другите магазини на АХМ.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
            beast31 написа:
            Sev написа:
            Колегата ме изпревари!Звъннете на Христо или се регнете в форума на АХМ и му обяснете за какво иде реч.Предполагам,че и идея си няма!А за пичовете от магазина в София
            За Колегите от Бургас уведомил съм Христо за неуредиците в магазина и злоупотребата на продавачите Му.Да се надяваме че ще се вземат мерки и ще можем да се радваме на коректно обслужване както и в другите магазини на АХМ.
            Добре си направил че си го уведомил, убеден съм, че ако има проблем в Бургас той ще бъде разрешен съвсем скоро.Все пак това е идеята на верига магазини от една марка, в случая AXM AUTO - ако си от София, пазаруваш в София и си много доволен, като тръгнеш за морето и имаш проблем без колебание да ползваш услугите на магазина в Бургас например и да останеш удовлетворен от покупката и консултацията и да си гледаш кефа на морето
            Past: Fiat 126, Fiat Ritmo, Plymoth Sundance, Oldsmobile Achieva, VW Fox, Fiat Brava
            Present: 1. FIAT 126 P; 2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V, 3. Peugeot Boxer 2.5D, FIAT Croma 1.9 JTD 16V
            Future: TESLA MODEL S

Коментар

pakumba написа:
              е ти защо не пита, какво има да натъртваш, да намекваш, да мънкаш- като те таксуват по нормална тарифа не пита ли защо нямам 10% обявени във форума? аз съм пазарувал няколко пъти от магазина им в софия, забележки нямам. отстъпката си я получих, получавам си стоката на удобно з амен място, когато ми е невъзможно да ида до другия край на града- при проблем ми заменят елемента. и гаранция ми дават- доволен съм
              Как стои въпроса с гаранцията?Щото аз преди време(1-2 месеца може не знам точно) бях питал как стои тая работа и дали имат сервиз, където при ремонт да се дава гаранция и отговорът и двата пъти беше отрицателен.
              N.Y. State of Mind

Коментар

ами аз говорих с Хит-ко преди да взема носачите- той ми каза няма проблем, фирмата дава гаранция 2 год., така че не е проблем ние да дадем една. при полупката обаче нито гаранционна карта, нито пък какъвто и да е документ за гаранция съм получил. оказа се, че единия носач малко не пасва и веднага ми го смениха момчетата. въпреки липсата на какъвто и да е документ за гаранцията, не мисля че ако се строши след 1 месец и Хит-ко ще откаже да си поеме ангажимента, изградил е някакво доверие в мен и не се запъвах да получа гаранционна карта....
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Здравейте,септември закупихме Фиат Пунто 2000 г. за съпругата и се налагат малко ремонти, дали е още е валидна отстъпката за Бургас.Благодаря ви предварително!
                  Fiat Punto '00 1.2 8V ELX

Коментар

crezzer написа:
                    Здравейте,септември закупихме Фиат Пунто 2000 г. за съпругата и се налагат малко ремонти, дали е още е валидна отстъпката за Бургас.Благодаря ви предварително!
                    Здравей колега!Честито за автомобила! С пожелание за много безаварийни километри Да, отстъпката е в пълна сила!

Коментар

Благодаря за бързия отговор.Вчера направих поръчка за доставка, че нямаха налични и се надявам днеска да се възползвам.
                      Fiat Punto '00 1.2 8V ELX

Коментар

Working...
                      X