М да, на мен лично ми доставиха поръчаните неща на удобно място и съм доволен !!!! Става дума за София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой може ли да ми каже, дали е пазарувал от AXM Auto
Collapse
X
-
Sev написа:звъннете един телефон на Христоаз лятото пазарих в Бургас и нямаше проблема за момчето, което работи в софийския магазин могат само суперлативи да се кажатLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
и аз сам пазарил части от тех,аве добри са зарибиха ме ма много кофти ми напри впечетление харесах си преден лагер,главина за кромата цени от 28.80лв.BREDA,FAG-29.50 др.32лв.и един за 47.50 и се спрях на средния поне са чувал за тех FAG обаче греда обажда ми се неква курабия и ми вика спремо моя модел,номера на шаси ставал само бредата от 47лв.и да избегнем разходи по евентоално несхотство спрямо тоз дет си харесах ме принуди да зема най-скъпия. зех го и стана пак нз.за ефтинкия.
Коментар
-
beast31 написа:Sev написа:звъннете един телефон на Христоаз лятото пазарих в Бургас и нямаше проблема за момчето, което работи в софийския магазин могат само суперлативи да се кажатAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:beast31 написа:Sev написа:звъннете един телефон на Христоаз лятото пазарих в Бургас и нямаше проблема за момчето, което работи в софийския магазин могат само суперлативи да се кажатPast: Fiat 126, Fiat Ritmo, Plymoth Sundance, Oldsmobile Achieva, VW Fox, Fiat Brava
Present: 1. FIAT 126 P; 2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V, 3. Peugeot Boxer 2.5D, FIAT Croma 1.9 JTD 16V
Future: TESLA MODEL S
Коментар
-
pakumba написа:е ти защо не пита, какво има да натъртваш, да намекваш, да мънкаш- като те таксуват по нормална тарифа не пита ли защо нямам 10% обявени във форума? аз съм пазарувал няколко пъти от магазина им в софия, забележки нямам. отстъпката си я получих, получавам си стоката на удобно з амен място, когато ми е невъзможно да ида до другия край на града- при проблем ми заменят елемента. и гаранция ми дават- доволен съмN.Y. State of Mind
Коментар
-
ами аз говорих с Хит-ко преди да взема носачите- той ми каза няма проблем, фирмата дава гаранция 2 год., така че не е проблем ние да дадем една. при полупката обаче нито гаранционна карта, нито пък какъвто и да е документ за гаранция съм получил. оказа се, че единия носач малко не пасва и веднага ми го смениха момчетата. въпреки липсата на какъвто и да е документ за гаранцията, не мисля че ако се строши след 1 месец и Хит-ко ще откаже да си поеме ангажимента, изградил е някакво доверие в мен и не се запъвах да получа гаранционна карта....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар