Някой може ли да ми каже, дали е пазарувал от AXM Auto и дали са коректни!Конкретно говоря за амортисьори за Брава 1.4
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой може ли да ми каже, дали е пазарувал от AXM Auto
Collapse
X
-
Не съм много обеден че са особено коректни поне магазина им в Бургас.Друг е въпроса ако самите продавачи си въртят далавери но освен на мен знам и за други случаи при които не се прави отстъпката за регистрирани във форум Фиат.Твърдят че Я правят а същност продават на обявените за всички цени.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз съм пазарувал от там и съм доволен. Ако се установи проблем, до сега винаги за тяхна сметка е връщана поръчаната стока. Единствения негатив е, че не винаги има наличност от показаните стоки, но когато ти се обадят по телефона, винаги ти предлагат ако имат същата стока на друга марка. Отстъпка правят, ако изрично кажеш, че си от форума. Последния път аз забравих да кажа и съответно си платих като поп за две ролки пълната цена. Но грешката си е моя. Жената няма как да знае аз какъв съм и за какво се боря.Поздрави.
Коментар
-
Аз лично два пъти съм пазарил, веднъж филтри, свещи и разни други макар че не всичко беше лично за мен и втори път масло за скоростната кутия и определено трети път няма да стъпя в магазина Им.И двата пъти изрично натъртих че съм от форума но си ме таксуваха като нормален външен клиент ако мога така да се изразя.Зная и за други Колеги от Бургас при които се е случило същото.Може би в другите градове да са коректни но поне в Бургас твърдо не са.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
е ти защо не пита, какво има да натъртваш, да намекваш, да мънкаш- като те таксуват по нормална тарифа не пита ли защо нямам 10% обявени във форума? аз съм пазарувал няколко пъти от магазина им в софия, забележки нямам. отстъпката си я получих, получавам си стоката на удобно з амен място, когато ми е невъзможно да ида до другия край на града- при проблем ми заменят елемента. и гаранция ми дават- доволен съмLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:е ти защо не пита, какво има да натъртваш, да намекваш, да мънкаш- като те таксуват по нормална тарифа не пита ли защо нямам 10% обявени във форума? аз съм пазарувал няколко пъти от магазина им в софия, забележки нямам. отстъпката си я получих, получавам си стоката на удобно з амен място, когато ми е невъзможно да ида до другия край на града- при проблем ми заменят елемента. и гаранция ми дават- доволен съмAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Колегата от Бургас е прав, откакто смениха момчето което работеше по-рано в магазина когато беше още до механото аз отстъпка от там не съм видял. А и цените май са леко по-високи от посочените на сайта и винаги се налага да чакам поне по един ден за доставка на елементарни неща.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Колегата от Бургас е прав, откакто смениха момчето което работеше по-рано в магазина когато беше още до механото аз отстъпка от там не съм видял. А и цените май са леко по-високи от посочените на сайта и винаги се налага да чакам поне по един ден за доставка на елементарни неща.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
pakumba написа:е, разбира се щом е такава ситуацията... все пак това обяснение с 10% че били цените на сайта си е забавноAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Sev написа:звъннете един телефон на Христоаз лятото пазарих в Бургас и нямаше проблема за момчето, което работи в софийския магазин могат само суперлативи да се кажатFiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар