Колеги ще ми препоръчате ли сервиз където да си сменя накрайниците? 50 лв на гума за труд нормална цена ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накрайници
Collapse
X
-
ем ти пак не казваш кои накрайници- вътрешни, външни? за външни, както си писал на 1 колело е адски много. след това ти трябва и реглаж на предница. вътрешните, не че са много по-трудни, ама айде да кажем малко трябва да е по-скъп труда за тях. като цяло 100 лв само за смяна на накрайници е много- според менLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:ем ти пак не казваш кои накрайници- вътрешни, външни? за външни, както си писал на 1 колело е адски много. след това ти трябва и реглаж на предница. вътрешните, не че са много по-трудни, ама айде да кажем малко трябва да е по-скъп труда за тях. като цяло 100 лв само за смяна на накрайници е много- според мен
Коментар
-
baston написа:pakumba написа:ем ти пак не казваш кои накрайници- вътрешни, външни? за външни, както си писал на 1 колело е адски много. след това ти трябва и реглаж на предница. вътрешните, не че са много по-трудни, ама айде да кажем малко трябва да е по-скъп труда за тях. като цяло 100 лв само за смяна на накрайници е много- според мен
Коментар
-
baston написа:baston написа:pakumba написа:ем ти пак не казваш кои накрайници- вътрешни, външни? за външни, както си писал на 1 колело е адски много. след това ти трябва и реглаж на предница. вътрешните, не че са много по-трудни, ама айде да кажем малко трябва да е по-скъп труда за тях. като цяло 100 лв само за смяна на накрайници е много- според менLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:baston написа:baston написа:pakumba написа:ем ти пак не казваш кои накрайници- вътрешни, външни? за външни, както си писал на 1 колело е адски много. след това ти трябва и реглаж на предница. вътрешните, не че са много по-трудни, ама айде да кажем малко трябва да е по-скъп труда за тях. като цяло 100 лв само за смяна на накрайници е много- според мен
Коментар
-
baston написа:pakumba написа:baston написа:baston написа:pakumba написа:ем ти пак не казваш кои накрайници- вътрешни, външни? за външни, както си писал на 1 колело е адски много. след това ти трябва и реглаж на предница. вътрешните, не че са много по-трудни, ама айде да кажем малко трябва да е по-скъп труда за тях. като цяло 100 лв само за смяна на накрайници е много- според менLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар