Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Читав сервиз за ходова част и спирачки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Читав сервиз за ходова част и спирачки

Колеги, днес отново се уверих в професионализма на тези хора, затова реших да ви дам малко инфо за тях!Майсторите са баща и син, и си имат гаражи в един сервиз, ако бащата е зает може да се отиде при сина и обратно,бащата прави компютърна диагностика и регулаж на ходова част ( сигурно ще ви е интересно да видите Sun станция, която говори на немски ), сина прави смяна на всичко по ходова част и спирачни апарати. До сега само със суперлативи мога да говоря за тези хора!Последно при тях бях ходил преди 4 години, като си взех колата, сега да посменя това-онова.В момента в семейството имаме 4 коли - 2 фиата, форд и VW, всичките са минали от там, без никаква забележка.Пишете ако ходите, ако има позитивен отзвук, можем да направим темата важна, много хора търсят читав сервиз за ходова част!Адреса е:София,кв. Хладилника ул. Филип Кутев 7Стоян Сяров (Баща)Ивайло Сяров ( Син )GSM: 0888 335 884 0888 956 680
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Миналата седмица ходих да ми сменят носач. Аз лично от тях съм взел един на технород, този го взех от ахм - окап. Като цена, втория е по-ок, мисля че и на изработка. За сега и двата са супер. След едни 1600 км, България - Гърция - България.Разбрах че са минали доста хора от там, а никакви отзиви няма...пишете бе хора - добри...не...?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колега, преди около месец ходих в тоя сервиз да ми видят едно гадно тропане от предницата, като се оказа че е за смяна външен накрайник и има едно тропане при ляв завой което според майстора Иво било от гребена на рейката но сега не му се правило щото изисквало много време. Така и така бях там реших да си подменя задните пружини които си носех с мене. Оказа се, че и амортесьорите са ми почти заминали и ги смених и тях. Всичко беше ок до преди няколко дена когато почна отзад да се чува някакъв звук /нещо между пукане и тропане/ когато по бързо минавам през легнал полицай и при завой с неравонстти, като че ли нещо се закача-откача и затова се чува тоя шум. Та като гледам май пак ще го посещавам тоя сервиз евентуално да се види дали проблема е точно смяната на пружините и амортесьорите или се е появило нещо друго.
      Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

GTipo написа:
        Миналата седмица ходих да ми сменят носач. Аз лично от тях съм взел един на технород, този го взех от ахм - окап. Като цена, втория е по-ок, мисля че и на изработка. За сега и двата са супер. След едни 1600 км, България - Гърция - България.Разбрах че са минали доста хора от там, а никакви отзиви няма...пишете бе хора - добри...не...?
        Колега колко пари е реглажа при тях, че така или иначе трябва да правя....а и не мога да намеря решение по моят въпрос http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...start=0.....а смених цялата предница
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Днеска ходих при мочетата от сервиза - първо Ивайло(синът) се мъчи да намери от къде пука, но така и не успя - поне изключихме доста варианти и ми каза да покарам така докато не започне по-често да го прави....после я закачихме на реглаж - Стоян(бащата) се справи доста добре - почти ми се махна огромният проблем от тегленето надясно - мога да кажа че доста си разбират от работата....забравих да спомена , че Стоян ми откри и доста изкривена кормилна щанга
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Re: Читав сервиз за ходова част и спирачки

Реглажа колко пари е ?
            GTipo написа:
            Колеги, днес отново се уверих в професионализма на тези хора, затова реших да ви дам малко инфо за тях!Майсторите са баща и син, и си имат гаражи в един сервиз, ако бащата е зает може да се отиде при сина и обратно,бащата прави компютърна диагностика и регулаж на ходова част ( сигурно ще ви е интересно да видите Sun станция, която говори на немски ), сина прави смяна на всичко по ходова част и спирачни апарати. До сега само със суперлативи мога да говоря за тези хора!Последно при тях бях ходил преди 4 години, като си взех колата, сега да посменя това-онова.В момента в семейството имаме 4 коли - 2 фиата, форд и VW, всичките са минали от там, без никаква забележка.Пишете ако ходите, ако има позитивен отзвук, можем да направим темата важна, много хора търсят читав сервиз за ходова част!Адреса е:София,кв. Хладилника ул. Филип Кутев 7Стоян Сяров (Баща)Ивайло Сяров ( Син )GSM: 0888 335 884 0888 956 680
            04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

botze написа:
              Колега, преди около месец ходих в тоя сервиз да ми видят едно гадно тропане от предницата, като се оказа че е за смяна външен накрайник и има едно тропане при ляв завой което според майстора Иво било от гребена на рейката но сега не му се правило щото изисквало много време. Така и така бях там реших да си подменя задните пружини които си носех с мене. Оказа се, че и амортесьорите са ми почти заминали и ги смених и тях. Всичко беше ок до преди няколко дена когато почна отзад да се чува някакъв звук /нещо между пукане и тропане/ когато по бързо минавам през легнал полицай и при завой с неравонстти, като че ли нещо се закача-откача и затова се чува тоя шум. Та като гледам май пак ще го посещавам тоя сервиз евентуално да се види дали проблема е точно смяната на пружините и амортесьорите или се е появило нещо друго.
              имах подобен проблем, първо ми изпусна амортисьора, а след това започна нещо да скърца по дупките.. като го сменях ми казаха че прожината не била легнала хубаво на мястото и наистина изчезна проблема
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Може и да си прав за това че, пружината не е легнала добре и затова да се чува, щото последните дни 10-на дена не го чувам тоя шум /или вече съм му свикнал/ и току-виж тя може и да се е понаместила от самосебе си, в което се съмнявам, но е факт че, когато колата е натоварена повече продължава отвреме на време да го има тоя шум.
                Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

За съжаление давам не добър отзив. Доверих се на темата, но сгреших.Смениха ми амортисьори, реглаж и, като взех колата, се втрещих: кормилото ми трябва да стои завито надясно, за да върви колата направо. Това е при положение, че преди ремонта си държеше правата посока при изправен волан!Още повече, че на магистрала се усеща да завива леко сама без да въртя волана, ту наляво, ту надясно и трябва да коригирам. Изложиха се доста неприятно и ще се търси друг сервиз, който да реши проблема, който ми създадоха.В крайна сметка поне частите са сменени, проверил съм ги, но това не ги оправдава за некадърния реглаж!!Нужно ли е да казвам, че, каквото са поискали, съм платил и не съм ги гонил за срок? След телефонния разговор с човека относно проблема бях посъветван да сменя местата на лявата и дясната гума (WTF???) на някоя гумаджийница, при положение, че гумите са нови - на 300 километра и преди ремонта не е имало промлем с това?За съжаление са твърде далеч, за да имам време да им връщам колата за дооправяне, а и толкова бързат, че им нямам доверие да оставям пак колата.Не е нужно да казвам, че няма да стъпя повече там.

Коментар

Working...
                  X