днес ходих при Нушката. Намерих го без никакъв проблем само по обясненията - "само на ляво след светофара". Доволен съм от хората. Бяха учтиви и любезни. Оправих какво ми трябваше. Оказа се, че тресенето не е от тампон, а е отишло отвътре резонаторно гърне, както и дърпа въздух от сервото. За целта трябва ново гърне и ново серво. Засега не мисля да ги сменям, може би само гърнето, че е към 100 лв с труда, а другото ще е страшно. Ще свиквам със звука и виБрацията )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиза на Евгени (Гената)
Collapse
X
-
позволявам си да дам още една оценка без да си променям предишния пост, защото отидох до Ем Комплект за гърнето, което споменах и хората ми казаха, че няма никакъв проблем. Яд ме е, защото се разочаровах от така прехваления сервиз на Гената. Не че разочарованието е огромно, но хубаво, че отидох и при още някой за консултация. А в Ем Комплект разбират от гърнета определено. Аман от майстори, а ужасното е, че не мога да си намеря свестен просто. Митко
Коментар
-
mitenze написа:днес ходих при Нушката. .... Доволен съм от хората. Бяха учтиви и любезни. Оправих какво ми трябваше. Оказа се, че тресенето не е от тампон, а е отишло отвътре резонаторно гърне...mitenze написа:.... отидох до Ем Комплект за гърнето, което споменах и хората ми казаха, че няма никакъв проблем. Яд ме е, защото се разочаровах от така прехваления сервиз на Гената. Не че разочарованието е огромно, но хубаво, че отидох и при още някой за консултация. А в Ем Комплект разбират от гърнета определено. Аман от майстори, а ужасното е, че не мога да си намеря свестен просто. Миткоmitenze написа:Както ми дръхти гърнето като запаля, все едно се дави, но в Ем Комплект казаха, че може още да изкара, че нищо му няма. Било отвътре неква вата паднала, ма не било заминало.
Коментар
-
noriaga написа:Искам да попитам дали трябва да си закупувам частите предварително или в сервиза предлагат. Говоря за ангренажен ремък, ролки, филтри.....Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
noriaga написа:Искам да попитам дали трябва да си закупувам частите предварително или в сервиза предлагат. Говоря за ангренажен ремък, ролки, филтри.....Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар