Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В Русе няма накладки Пермафюз...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Русе няма накладки Пермафюз...

Ей, колеги видях се в приключение миналата седмица в Русе.Наложи се да сменям спирачни дискове и съответно накладки.Хванах се на бас, че ще намеря Пермафюз в Русе въпреки, че ми казаха, че нямало такива по този край.Обиколих над 10 магазина и намерих само в един. Познайте обаче на каква цена...ами на 50 лв.За сравнение обаче същите накладки в София са между 30-35 лв.

Цената и при хит-ко се е вдигнала доста. Спомням си че миналата година май ги взех около 35лв, сега гледам са 44лв. Нищо чудно по магазините да ги намираш и по 50лв. Ами ще сменяме марката То ако симер и пермафюз гонят 50лв, другия път направо ще си взема АТЕ, миналото лято ми ги предлагаха по около 60лв.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ха, че на мен за Типото ми накладки Делфи бяха по 40лв. бе, къде делфи за 40 къде перма-нам си ко си за 50...?
      N.Y. State of Mind

Коментар

Re: В Русе няма накладки Пермафюз...

doofiat написа:
        Ей, колеги видях се в приключение миналата седмица в Русе.Наложи се да сменям спирачни дискове и съответно накладки.Хванах се на бас, че ще намеря Пермафюз в Русе въпреки, че ми казаха, че нямало такива по този край.Обиколих над 10 магазина и намерих само в един. Познайте обаче на каква цена...ами на 50 лв.За сравнение обаче същите накладки в София са между 30-35 лв.
        Колега защо не пробваш STEINHOF.Сложих на алфата си нови дискове STEINHOF +пермафюз и как свирят не е истина.Клиентите ми са доволни от STEINHOF.PS.Когато смених мойте нямаше накладки STEINHOF само дискове,ама нали все бързаме сега чакам да ги внесат и веднага ги сменям.
        FIAT Bravo 1,6 16v/Alfa Romeo 156 2,0TS
        ex. Lancia Dedra 2.0/ex.FIAT TIPO 1,4

Коментар

Нищо не ми свири и спирането е перфектно. Пермафюз ми е свирил само като изтъняха.

Коментар

Working...
          X