Ей, колеги видях се в приключение миналата седмица в Русе.Наложи се да сменям спирачни дискове и съответно накладки.Хванах се на бас, че ще намеря Пермафюз в Русе въпреки, че ми казаха, че нямало такива по този край.Обиколих над 10 магазина и намерих само в един. Познайте обаче на каква цена...ами на 50 лв.За сравнение обаче същите накладки в София са между 30-35 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В Русе няма накладки Пермафюз...
Collapse
X
-
Цената и при хит-ко се е вдигнала доста. Спомням си че миналата година май ги взех около 35лв, сега гледам са 44лв. Нищо чудно по магазините да ги намираш и по 50лв. Ами ще сменяме марката То ако симер и пермафюз гонят 50лв, другия път направо ще си взема АТЕ, миналото лято ми ги предлагаха по около 60лв.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
Re: В Русе няма накладки Пермафюз...
doofiat написа:Ей, колеги видях се в приключение миналата седмица в Русе.Наложи се да сменям спирачни дискове и съответно накладки.Хванах се на бас, че ще намеря Пермафюз в Русе въпреки, че ми казаха, че нямало такива по този край.Обиколих над 10 магазина и намерих само в един. Познайте обаче на каква цена...ами на 50 лв.За сравнение обаче същите накладки в София са между 30-35 лв.FIAT Bravo 1,6 16v/Alfa Romeo 156 2,0TS
ex. Lancia Dedra 2.0/ex.FIAT TIPO 1,4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар