Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В Динекспрес-Педофил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Динекспрес-Педофил

Тиа дни ходих в Динекспрес да ми погледнат колата...и познаите Ши....Я приемчик се базика със малки деца...Хора пазете децата си от Н. Лалов...а ако ви кажа че и обслужването е под всиакаква критика...

Е може само когато колата е гаранционна .Аз преди посещавах този "сервиз".Бая пари им дадох но ефект.....нямаше.Добре че открих едни момчета,много свестни и най-вече обичащи италианските коли.
    Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
    Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

ludiqbasist написа:
      Е може само когато колата е гаранционна .Аз преди посещавах този "сервиз".Бая пари им дадох но ефект.....нямаше.Добре че открих едни момчета,много свестни и най-вече обичащи италианските коли.
      Колега можеш ли да кажеш кои са тези свестни майстори, които си открил? Ще ти бъда бклагодарен.
      Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Коментар

Искам и аз да попадна на подобни хора в Пловдив Не че ходя много по сервизи, но бих бил спокоен за хора с чуство за отговорност...
        Fiat Tipo 1,6i.e.
        Fiat Marea Weekend 1,6 ELX 16V

Коментар

Здравейте.Сериза в който аз ходя и всеки път се прибирам доволен се намира на следното място:http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=4...ip=1Влиза се през едни бариери(падат се от дясно ви),това е портала на Ален Мак,за тирове и темподобни.Гледате от ляво едниголеми сини врати.Това е,отсреща им е портиерната Момчетата са много съвестни и се занимават сериознос проблемите на които други сервизи въобще не биха обърнали сериозно внимание илибиха вдигнали рамене....но цоммент :X етои телефона на човека,собственика0898 37 11 21 Тодор Пеев
          Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
          Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

Колега, безплатните линкове в БГ Мапс са временни и не след дълго пуснатият от теб няма да работи. По-добре свали екран и качи изображението (както тук, по-долу). Освен това, мнението ти ще бъде по-полезно например в нарочната тема Добри и лоши сервизи за Фиат +/-, а не тук. Призовавам и останалите да се въздържат от офтопик.
            Прикачени файлове
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

В Пловдив колега аз си подържам фиатчето в автосервиз Мепекс...доволен съм от обслужването и цените,пичовете си вършат работата...намери са в смирненски по посока околовръстното точно до лукойл..малко по-надолу от Динекспрес
              FIAT Marea Weekend 1.8 16V
              GI FOBOS

Коментар

Working...
              X