За смяна на гарнитура на глава на 1.6 16 ми искаха 300лв.(това е само за труд) + 150лв. за "ремонт" на главата(шлаиф и евентуално пасване на някой клапан , главата ми е още на колата а по телефона ми поставиха диагноза и цена а и задължително те я носели в шлайф база щото иначе не могли да ми дадат гаранция за свършената работа) , вероятно ако не беше приключил разговора набързо щяха да ми обявят и някоя колосална цифра за самата гарнитура щото всичи освен тях продават боклуци...и масло , филтър и кво ли още не. Един път им сърбах попарата , но вече не...то бива "грабеж" ама тия немат граници , една Мареа струва 2000лв. вече и пак нема кой да ги купува а тия искат 600-700лв. за гарнитура на глава. Знам че ше се намери някой "философ" да се опита да ме убеди че едва ли не цените са нормални щото еди-къдеси струвало повече или той е платил толко и е мн. доволен...та предварително да му кажа : "ходи се таковай". А на ония алчни мародери им пожелавам "успешен фалит през настъпващата финансова криза".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиза на "Бобо" в Орландовци ул. София 23
Collapse
X
-
На един приятел в София са му сменили гарнитура на глава на Астра 1.6 общо части + труд за 250лв. Като е правена и промивка на двигателя защото беше умешало маслото с антифриза и станала бозата.Имам само телефон на сервиза - 0887655099-ToshkoНа външен вид сервиза не вдъхвал доверие, но свършили работата много добре.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
Re: Сервиза на "Бобо" в Орландовци ул. София 23
snaiperisto написа:За смяна на гарнитура на глава на 1.6 16 ми искаха 300лв.(това е само за труд) + 150лв. за "ремонт" на главата(шлаиф и евентуално пасване на някой клапан , главата ми е още на колата а по телефона ми поставиха диагноза и цена а и задължително те я носели в шлайф база щото иначе не могли да ми дадат гаранция за свършената работа) , вероятно ако не беше приключил разговора набързо щяха да ми обявят и някоя колосална цифра за самата гарнитура щото всичи освен тях продават боклуци...и масло , филтър и кво ли още не. Един път им сърбах попарата , но вече не...то бива "грабеж" ама тия немат граници , една Мареа струва 2000лв. вече и пак нема кой да ги купува а тия искат 600-700лв. за гарнитура на глава. Знам че ше се намери някой "философ" да се опита да ме убеди че едва ли не цените са нормални щото еди-къдеси струвало повече или той е платил толко и е мн. доволен...та предварително да му кажа : "ходи се таковай". А на ония алчни мародери им пожелавам "успешен фалит през настъпващата финансова криза".Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
[quote="Mury"]snaiperisto написа:За смяна на гарнитура на глава на 1.6 16 ми искаха 300лв.(това е само за труд) + 150лв. за "ремонт" на главата(шлаиф и евентуално пасване на някой клапан , главата ми е още на колата а по телефона ми поставиха диагноза и цена а и задължително те я носели в шлайф база щото иначе не могли да ми дадат гаранция за свършената работа) , вероятно ако не беше приключил разговора набързо щяха да ми обявят и някоя колосална цифра за самата гарнитура щото всичи освен тях продават боклуци...и масло , филтър и кво ли още не. Един път им сърбах попарата , но вече не...то бива "грабеж" ама тия немат граници , една Мареа струва 2000лв. вече и пак нема кой да ги купува а тия искат 600-700лв. за гарнитура на глава. Знам че ше се намери някой "философ" да се опита да ме убеди че едва ли не цените са нормални щото еди-къдеси струвало повече или той е платил толко и е мн. доволен...та предварително да му кажа : "ходи се таковай". А на ония алчни мародери им пожелавам "успешен фалит през настъпващата финансова криза".Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Mury написа:snaiperisto написа:За смяна на гарнитура на глава на 1.6 16 ми искаха 300лв.(това е само за труд) + 150лв. за "ремонт" на главата(шлаиф и евентуално пасване на някой клапан , главата ми е още на колата а по телефона ми поставиха диагноза и цена а и задължително те я носели в шлайф база щото иначе не могли да ми дадат гаранция за свършената работа) , вероятно ако не беше приключил разговора набързо щяха да ми обявят и някоя колосална цифра за самата гарнитура щото всичи освен тях продават боклуци...и масло , филтър и кво ли още не. Един път им сърбах попарата , но вече не...то бива "грабеж" ама тия немат граници , една Мареа струва 2000лв. вече и пак нема кой да ги купува а тия искат 600-700лв. за гарнитура на глава. Знам че ше се намери някой "философ" да се опита да ме убеди че едва ли не цените са нормални щото еди-къдеси струвало повече или той е платил толко и е мн. доволен...та предварително да му кажа : "ходи се таковай". А на ония алчни мародери им пожелавам "успешен фалит през настъпващата финансова криза".
Коментар
-
snaiperisto написа:Mury написа:snaiperisto написа:За смяна на гарнитура на глава на 1.6 16 ми искаха 300лв.(това е само за труд) + 150лв. за "ремонт" на главата(шлаиф и евентуално пасване на някой клапан , главата ми е още на колата а по телефона ми поставиха диагноза и цена а и задължително те я носели в шлайф база щото иначе не могли да ми дадат гаранция за свършената работа) , вероятно ако не беше приключил разговора набързо щяха да ми обявят и някоя колосална цифра за самата гарнитура щото всичи освен тях продават боклуци...и масло , филтър и кво ли още не. Един път им сърбах попарата , но вече не...то бива "грабеж" ама тия немат граници , една Мареа струва 2000лв. вече и пак нема кой да ги купува а тия искат 600-700лв. за гарнитура на глава. Знам че ше се намери някой "философ" да се опита да ме убеди че едва ли не цените са нормални щото еди-къдеси струвало повече или той е платил толко и е мн. доволен...та предварително да му кажа : "ходи се таковай". А на ония алчни мародери им пожелавам "успешен фалит през настъпващата финансова криза".Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
300лв. сваляне и 150лв ремонт, екскюз ми...някои са се позабравили. Те в официалните сервизи може да не взимат толкова бе хора...съвсем го ударихте на кожодерство и печелбарство...само да спомена, че и аз знам как се сваля глава :D Мче то едно браво е 2000лв, вие като сложите 300+150+части гарнитури ала-бала, плюс ремъка и ролките щото така и така се сваля главата, плюс труд и за ремъка, мчи то може и да стигне цената на второ браво...Но както се казва, не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:300лв. сваляне и 150лв ремонт, екскюз ми...някои са се позабравили. Те в официалните сервизи може да не взимат толкова бе хора...съвсем го ударихте на кожодерство и печелбарство...само да спомена, че и аз знам как се сваля глава :D Мче то едно браво е 2000лв, вие като сложите 300+150+части гарнитури ала-бала, плюс ремъка и ролките щото така и така се сваля главата, плюс труд и за ремъка, мчи то може и да стигне цената на второ браво...Но както се казва, не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
snaiperisto написа:Не брато , аз си карам Маздата а ремонтирам Фиата...ти си карай Алфата и не ми "сери" в тематаhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар