Освен скоростомера не ми работи и броячът, което в моя случай е фатално, защото горивният датчик го няма никакъв още откакто си взех колата (Пунто Mk1 от 99та с 1,2 двигател, без бордови компютър). По брояча се ориентирах кога да зареждам. Можете ли да ми препоръчате някой читав сервиз в София?Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростомера, търся читав сервиз
Collapse
X
-
Аз съм от Бургас и съм със същия като твоя проблем.Обикалях къде ли не по сервизите из града и навсякъде вдигат рамене.Ако някой може да помогне със съвет в кой конкретен сервиз могат да ми свършат работа ще съм ви задължен много.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Аз съм от Бургас и съм със същия като твоя проблем.Обикалях къде ли не по сервизите из града и навсякъде вдигат рамене.Ако някой може да помогне със съвет в кой конкретен сервиз могат да ми свършат работа ще съм ви задължен много."ГОТИНО е да си ВАЖЕН, но ПО-ВАЖНОТО е да си ГОТИН"
кара: Fiat ULYSSE 2.0 JTD
Коментар
-
Re: Проблем със скоростомера, търся читав сервиз
mile_n написа:Освен скоростомера не ми работи и броячът, което в моя случай е фатално, защото горивният датчик го няма никакъв още откакто си взех колата (Пунто Mk1 от 99та с 1,2 двигател, без бордови компютър). По брояча се ориентирах кога да зареждам. Можете ли да ми препоръчате някой читав сервиз в София?Благодаря предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар