Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростомера, търся читав сервиз

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със скоростомера, търся читав сервиз

Освен скоростомера не ми работи и броячът, което в моя случай е фатално, защото горивният датчик го няма никакъв още откакто си взех колата (Пунто Mk1 от 99та с 1,2 двигател, без бордови компютър). По брояча се ориентирах кога да зареждам. Можете ли да ми препоръчате някой читав сервиз в София?Благодаря предварително

Аз съм от Бургас и съм със същия като твоя проблем.Обикалях къде ли не по сервизите из града и навсякъде вдигат рамене.Ако някой може да помогне със съвет в кой конкретен сервиз могат да ми свършат работа ще съм ви задължен много.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

и аз имам содни проблеми . качете читав сервиз за софия и региона също може PLEASEEEE :D
      FIAT_MAREA_103HP
      бивш UNO 1.3
      бивш TIPO D

Коментар

batproho написа:
        Аз съм от Бургас и съм със същия като твоя проблем.Обикалях къде ли не по сервизите из града и навсякъде вдигат рамене.Ако някой може да помогне със съвет в кой конкретен сервиз могат да ми свършат работа ще съм ви задължен много.
        Аз от както взех моя Улайс имам същия проблем - няма оборотомер и спидометър.Казаха ми, че най-вероятно е от недъгав софтуер когато са се мъчили да връщат километража /колата е с електронен километраж - не е с механични цифри, който се командва от компютъра.Имам познат в Шумен който е мн. на ТИ с електрониката и който смята че би могъл да ми преинсталира софтуера на компа. Аз мисля като се стопли да му направя едно гости и да пробваме да решим проблема. Ако нещата се получат ще дам подробности и при желание от негова страна и телефона му.Явно в Бургас наистина няма кадърни майстори по компютрите на автомобилите.
        "ГОТИНО е да си ВАЖЕН, но ПО-ВАЖНОТО е да си ГОТИН"
        кара: Fiat ULYSSE 2.0 JTD

Коментар

При мен беше същото и се оказа счупен привод на километража.С един приятел го сменихме ,не е много трудно.
          Пунто 1.1 55 SX,4/5 врати,98г.

Коментар

при мен колеги се оказа супер лесно. проблемът бил в масата на километража.оправих го за 2 минути.не мога да повярвам колко сум псувал а то било ..............чувствам се супер тъпо ама нейсе.
            FIAT_MAREA_103HP
            бивш UNO 1.3
            бивш TIPO D

Коментар

Re: Проблем със скоростомера, търся читав сервиз

mile_n написа:
              Освен скоростомера не ми работи и броячът, което в моя случай е фатално, защото горивният датчик го няма никакъв още откакто си взех колата (Пунто Mk1 от 99та с 1,2 двигател, без бордови компютър). По брояча се ориентирах кога да зареждам. Можете ли да ми препоръчате някой читав сервиз в София?Благодаря предварително
              Коелга, на теб и на батпрохо бих препоръчал в Ямбол сервиза на Христо. Иначе е Божа работа. Успех

Коментар

Working...
              X