Здравейте отново!HELP!Може ли да ми препоръчате сервиз/монтьор/майстор ... за диагностика (и евентуално ремонт) на колата ми в София. За предпочитане местонахождението да е в западната част - Люлин, Надежда, Свобода, Орион, Зап.парк, Околовръстен път,... ? Оплакванията са:- слабо ускоряване;- бързо вдигане на оборотите, още след превключване от първа на втора предавка се вдигат докъм 2000-2500 при 20-30 км/ч;- необичаен шум/тракане откъм дясната предница.БЛАГОДАРЯ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръка за сервиз
Collapse
X
-
Има тема "Диагностика при Бобо". Обсъждано е тук, доста хора с италколи са ходили, аз също, и съм доволен! В пресечка на Първа Бг Армия се намира, има карта в темата. Няма да загубиш нищо ако се поразкараш с няколко км в повече от "Орион", примерно Успех!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Има тема "Диагностика при Бобо". Обсъждано е тук, доста хора с италколи са ходили, аз също, и съм доволен! В пресечка на Първа Бг Армия се намира, има карта в темата. Няма да загубиш нищо ако се поразкараш с няколко км в повече от "Орион", примерно Успех!
Коментар
-
Колеги - благодаря!Обаче, особено последният коментар за "заминал съединител" - възможно е. Този сервиз на бул. Сливница - на близо ми е, ще проверя. Не можах да намеря с търсачката темата "Диагностика при Бобо" - утре ще продължа с търсенето. В коя подкатегория да я търся - тук в Общи приказки, или ... ? Но, след като много сте ходили там, няма ли да е по-лесно да ми дадете GSM номер и име, пък аз ще се свържа. Не ми е проблем да отида при майстор и по-далеч, друг е проблема... По-важно е колата да се погледне от човек, който разбира, защото аз съм "out of order" .Have a Big dream, take small steps!
Коментар
-
Ами видяха ми колата в сервиз, но не стигнах до "диагностиката на Бобо". Заключението на момчето беше: "Много стегнато фиатче!". Изпробва я и на прав участък, настъпи до 120км/ч и достигна 5000-5500 оборота, каза, че си влизала в оборотите (каквото и да означава това ) и потвърди, че всичко е ОК! Явно аз под вола търся теле. :DHave a Big dream, take small steps!
Коментар
-
dARLA написа:ruNNer написа:dARLA написа:Изпробва я и на прав участък, настъпи до 120км/ч и достигна 5000-5500 оборота:DBrava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:dARLA написа:ruNNer написа:dARLA написа:Изпробва я и на прав участък, настъпи до 120км/ч и достигна 5000-5500 оборота:DHave a Big dream, take small steps!
Коментар
-
dARLA написа:Нещо се бъзикаш? 3-та, 4-та... каква толкова голяма разлика намираш? Според мен не е била на нито една от двете. :PBrava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар