Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Geraka написа:
    А каква е отстъпката за хора от форума, че скоро ще ми се налага да ходя до магазина за някои чарколяци...И как мога да докажа, че съм от форума, за да получа отстъпка?
    За да ползвате отстъпка за форумите, достатъчно е да си кажете в магазина "ника" от Форума!

Коментар

Още един + от мен за магазина на хит-ко в София. Супер точни момчета, а и честито още един път на Ангел от там

Коментар

hit-ko написа:
        Магазин AXM-AUTO - София - Авточасти Фиат, Алфа Ромео, Ланчия, Ивеко www.axm-auto.com
        Няма ли да имаме и ние варненци тази екстра?Моля Ви ..........
        FIAT BRAVA 1.9TD-182A8.000

Коментар

Ако някой знае къде се намира магазинът на T&N Car в Пловдив, моля да сподели.

Коментар

BVLGARI написа:
            hit-ko написа:
            Магазин AXM-AUTO - София - Авточасти Фиат, Алфа Ромео, Ланчия, Ивеко www.axm-auto.com
            Колега, До колкото зная се работи сериозно по въпроса.
            Past: Fiat 126, Fiat Ritmo, Plymoth Sundance, Oldsmobile Achieva, VW Fox, Fiat Brava
            Present: 1. FIAT 126 P; 2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V, 3. Peugeot Boxer 2.5D, FIAT Croma 1.9 JTD 16V
            Future: TESLA MODEL S

Коментар

а дали в Евро 07 качеството е добро...? ..не на всичко, нали и аз така мисля, а доста време съм продавал авточасти :P
              Типо-то е истинската работа !

Коментар

Днес се опарих от един магазин за авточасти на ул. Цар Симеон 152 фирма ФИРАСКО ООД.Казаха ми, че ще ми доставят част днес в 11 часа а като отидох взеха да увъртат , че я чакат и незнаят кога ще дойде.Не ходете там не са коректни.

Коментар

вече има и за варненци

BVLGARI написа:
                  hit-ko написа:
                  Батка вече има и за Варненци ,нов магазин за оригинални авто части само за Фиат, Ланчия, Алфа Ромео и Ивеко . Магазина е нов и много хора не го знаят ама ще го научат намира се на ул.Неофит Рилски 16 - Вилекс Ауто

Коментар

за град Шумен няма ли някои магазин?

Коментар

durtiq666 написа:
                      Магазин Олимпия на Симеон Велики се води представител на Фиат.
                      Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

мерси много!

Коментар

Нов магазин Fiat Auto-внос и дистрибуция

Mагазин за италиански авточасти. Намира се на бул. Йерусалим бл.54, непосредствено до AXM-AUTO. Даваме отстъпка за форума на оригинални и аналогови части между 10 и 20%За контакти: 02/975.38.14; +359887.505.791; 0876.476.468Skype:FiatAuto, както и на ЛСEmail: Fiat_Auto@Abv.bgПромоция:Съединител за Браво 1.6 16v VALEO - 156лв.Филтър купе - 7.50лв.Задна чистачка CHAMPION - 16лв.Чистачка предна с рамо Алфа Ромео 145/146/155 CHAMPION - 28лв.

Коментар

zim написа:
                            durtiq666 написа:
                            А някой да е знае нещо за магазина на бул. "Велики Преслав"? Намира се на лявата страна на булеварда, като се тръгне от ул."Съединение" към "Владайско въстание", между пресечките на "Селиолу" и "Христо Генчев". Намерих го като реклама в интернет на фирма "Виста комерс" - http://auto.shumenbg.com/center.php?w=2&d=12Като ходих да го видя, забелязах, че на витрината има и указание, което беше нещо от рода, че магазина работел съвместно с някакъв сервиз "Олимпия" ( бивш Мото-Пфое" ) до шуменския "Винпром".

Коментар

ivaylo75 написа:
                              zim написа:
                              durtiq666 написа:
                              А някой да е знае нещо за магазина на бул. "Велики Преслав"? Намира се на лявата страна на булеварда, като се тръгне от ул."Съединение" към "Владайско въстание", между пресечките на "Селиолу" и "Христо Генчев". Намерих го като реклама в интернет на фирма "Виста комерс" - http://auto.shumenbg.com/center.php?w=2&d=12Като ходих да го видя, забелязах, че на витрината има и указание, което беше нещо от рода, че магазина работел съвместно с някакъв сервиз "Олимпия" ( бивш Мото-Пфое" ) до шуменския "Винпром".
                              Магазин Олимпия и сервиз Олимпия са на един собственникл Той е и официален дилър на ФИАТ и Ланча за ШуменСервиза и автосалона са срещу входа на шуменския Винпром по пътя към кв Дивдядово

Коментар

Вече и в Благоевград има ТиН магазин за италиански возила. Аз съм от алфа форума и работя там. Ще има отстъпки за колегите, вече няколко форумисти минаха

Коментар

Working...
                                X