vespeich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти Фиат
Collapse
X
-
Благодаря на "Хит-ко" за информацията, но за съжаление ме интересуват магазини в София. Има вариант да ми ги пратиш по куриер с наложен платеж, за моя сметка, но в интерес на истината аз не знам какво представляват тези карета. Само имам информация от моя монтьор, че са за смяна. Ако искаш пиши на лично съобщение да си разменим телефоните и ще обсъдим начините за евентуална доставка.
Коментар
-
Здравейте на всички.Аз съм от магазин Гама в град Бургас и предлагам части за Fiat, Alfa, Lancia и други автомобили.Предлагам масла, филтри, ангренажни и пистови ремъци, части по окачването, стъпкови мотори, дебитомери, бубини, спирачни помпи и цилиндри, инжекционни помпи, водни помпи, както и оригинални части......Правя 10% отстъпка на всички потребители на форума.Магазинът се намира на улица Иван Вазов No71.
Коментар
-
Магазин "ГАМА" - БУРГАС - ФИАТ, АЛФА РОМЕО, ЛАНЧИЯ, ИВЕКО е вече с удължено работно време до 18.30ч и събота до 17чТелефон 056/ 810 444 - сайт: www.axm-auto.com
Коментар
-
4i4oicoна тоя на битоля 15 не сам ходил ...но за битоля 23 май беше косер е фирмата са мно готини хората аз имам там и 30% отстъпка ... така че сичко от там си земам и е перфект за сясъщо на генерал колев има там 35 май е номера... едно наватре дето се влиза и там се намира то и там сичко е за италиански коли ... масла филтри ремаци бенз. помпи свещи кото се сетишимам телефоните на тия 2 фирми ако на някой му трябва да каже ще ги дамима още 1 магазин евро 01 на сливница малко след поварнататам са вносителите от италия на части... но цените с другите магазини са 1 кам 1 почти ...ся за други не се сещам но знам 100%и на авто гарата има пак фиатски магазини алфи ланчия ...това е само за ВАРНА !
Коментар
-
Да допълня и още един магазин в който има части за FIAT, може и някои от вас да го знаят, но все пак го пускам.ж.к. "Дружба 1", бл. 185тел: (+359 2) 978 23 18факс: (+359 2) 978 55 67Email: niko66@abv.bgFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
НОВ МАГАЗИН В СОФИЯ за части за ИТАЛЯНСКИ КОЛИ
На скоро отвори нов магазин за части за Италянски коли в Люлин 3 ул"ДОБРИНОВА СКАЛА " бл 362Фирма http://www.axm-auto.com/ ако ви трябва части само позвънете на телефони ИЛИ НА МЯСТО 9250089и GSM 0878800482там може да намерите всичко необходимо за вашия автомобил на добри цени
Коментар
-
Колеги, един от двигателите на FIAT, който страда от износване на разпределителен вал това е двигателат 1.4 12v цената на вала е 190 лв.цената на кобилиците е 20 лв., хидравличните повдигачи са по 18 лв. Заповядайте в нашия магазин на ул. Веслец №70. В който ще намерите всичко за всички френски и италиански автомобили.
Коментар
-
Магазин AXM-AUTO - София - Авточасти Фиат, Алфа Ромео, Ланчия, ИвекоСофияж.к. ЛЮЛИН 3бул. Петър Дертлиев бл.362 тел, 02/ 9250089моб. 0878 800482е-mail: anitrade21@gmail.com www.axm-auto.com
Коментар
-
hit-ko написа:Магазин AXM-AUTO - София - Авточасти Фиат, Алфа Ромео, Ланчия, ИвекоСофияж.к. ЛЮЛИН 3бул. Петър Дертлиев бл.362 тел, 02/ 9250089моб. 0878 800482е-mail: anitrade21@gmail.com www.axm-auto.com
Коментар
-
hit-ko написа:Магазин AXM-AUTO - София - Авточасти Фиат, Алфа Ромео, Ланчия, ИвекоСофияж.к. ЛЮЛИН 3бул. Петър Дертлиев бл.362 тел, 02/ 9250089моб. 0878 800482е-mail: anitrade21@gmail.com www.axm-auto.comFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
А каква е отстъпката за хора от форума, че скоро ще ми се налага да ходя до магазина за някои чарколяци...И как мога да докажа, че съм от форума, за да получа отстъпка?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Не се чудете а на хит-ко в магазина ходете много съм доволен вече 4-пъти ходя там всичките части който взех си пасват даже и отстъпка ползвах много довеленсъвет не купувайте в евро 07 купх си цилиндърчета за задните колела и 3-пъти ги сменях докато ги оцелим горивния филтър пак друг жило за съединител пак така голями непрофесионалисти са1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар