има ли някой координатите на магазина....намира се на ул. "Симеон"....търся си антенка за купето на пунто...само пръчката....и разбрах че там имало такава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Координати на магазин Автомания
Collapse
X
-
Re: Координати на магазин Автомания
blue_g написа:има ли някой координатите на магазина....намира се на ул. "Симеон"....търся си антенка за купето на пунто...само пръчката....и разбрах че там имало такаваFIAT Bravo 1.6 16V '97
-
мда ... така е ... последния път минах по улицата но нямаше къде да спра и май съм го подминал....та ми се щеше първо да питам за антенката пък и за точния адрес... пък може пеша да се разходя....и ако кажат че става за пунтовеца я взимам веднага .... дали работят до към 18.30...мислех днес да се разходя до там...Punto 1.2, ELX MPI
Коментар
-
намерих магазина .... купих и антената...но стои някак странно....антената е права и не е с чупещо се рамо....като я завих на основата...тя като ли че стърчи по напред...кам предния капак...отколкото назад...и ме е страх да я понапъна назад....има ли опасност за самата основа...да не протече вода в купетоPunto 1.2, ELX MPI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар