Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно магазин за болтове???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно магазин за болтове???

Здравеите колеги извинявам се ако има друга такава тема.Искам да попитам каде в София мога да си закупя болтове за лети джанти на Браво ГТ.Джантите са си оригинални просто в момента съм със железни и имам нужда от нови болтове за летите.Игоре долу за каква цена говорим ако някои е купувал.Благодаря предварително
    На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят

Във всяка една голяма гумаджийница ще намериш болтове.Тоест виж ТУК.В Маргел гарантирано.За цена не мога да те ориентирам, но едва ли е нещо значително.
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Мерси

Коментар

Преди седмица-две си закупих 12 болта от "Ем Комплект 33", по 2,50 лв./бр. На размер като за железни джанти, само сантиметър, сантиметър и половина по-дълги... Тука някъде из форума ги пише точните милиметри...
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

ок мерси близо до нас има М-комплект и ще проверя а дали ще имат и секретни болтове при тях?

Коментар

Имат и секретни, но не съм питал за цена...Но за този магазин, който е до "Красна поляна", на "Вардар" не съм много сигурен... Ако не, виж на "Сливница", до "Кенар", там май е по-зареден...
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Коментар

PATSO85 написа:
                ок мерси близо до нас има М-комплект и ще проверя а дали ще имат и секретни болтове при тях?
                Имат но по-добре изобщо не купувай такива боклуци.Са да не ги обельосам без причина но МК33, както и останалите 99% от магазините продават продуктите на българската фирма ETE - Долна Оряховица:Моето скромно мнение е, че с тези болтове можеш да си навлечеш по-скоро проблем.Това че са секретни пък изобщо няма да го коментирам, само ще цитирам колега от Мерцедес форума:
                И аз бях тръгнал да си копувам от горнооряховските,но.....в магазина помолих продавача да отвори няколко комплекта и да ми покаже че секрета от един комплект не става на другите.... ГОРНООРЯХОВСКИТЕ СА НЯКОЛКО СЕРИИ СЕКРЕТИ И ОТ 5 ОТВОРЕНИ КОМПЛЕКТА САМО ЕДИН БЕШЕ С ДРУГ СЕКРЕТ.
                Приличат на нещо, правено в кръжок по трудово и предполагам качеството им е такова, на каквото и приличат.А на живо пък нямат нищо общо с красивите картинки от сайта.Ако наистина ти трябват секретни болтове, горещо ти препоръчвам немските McGard.Всеки комплект има уникален идентификационен номер по който може да се поръча както секрет, така и дубликат на болта.Главите им са никелирани а комплекта представлява ето ТОВА.Продава ги пловдивската фирма РЕАЛ - Ковачев като работят и с доставки.За Мерцедеса са ми доставяли с куриер и цената беше около 70лв със доставката.Тези дни ще заръчвам и за фиата един комплект но не вярвам цената да е много по-различна.[/url]

Коментар

Esper написа:
                  ... цената беше около 70лв със доставката ...
                  Предполагам за 4 болта е тази цена. Или за 16?
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Да.Ако искаш по 2 болта на колело - още един комплект

Коментар

Благодаря за имформацията.На старата кола бях с тези от Мкомплект и наистина секретът беше много елементарен.Ще помисля и ще реша от кои болтове да си взема

Коментар

Working...
                      X