Колеги днес се обадих във въпросния магазин да питам за съединител за фиат браво 98година, те ми казаха цена 190 лева (закръглено) оригинален на ваю или нещо подобно. Чувал съм че има пак италиянски за 130 и нещо лева! Та вапроса ми е струва ли си да дам 50-60 лева повече защото съм чувал много добри отзиви за тоя магазин и този по евтиният същия ли е? Ако някой го ползва нека даде мнение! Колега, темата ти е пусната в грешен раздел на форума.Преместена в "Сервизи и Магазини".Коригирах и заглавието според правилата."Ал. Стамболийски 155, магазин за авточасти!" - това заглавие няма нищо общо с темата ти.Всички знаем че на на Стамболийски 155 има магазин за авточасти ...Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител от магазина на Стамболийски 155
Collapse
X
-
За мен тази цена от 190лв ми се вижда ниска, така че Valeo-то сигурно е менте. А за 130лв съединител никога не бих си сложил. Това е нещо, което се сменя на над 100000км изобщо не бих се циганил за 50-60лв отгоре ако знам, че няма да го пипна повече.Разгледай www.axm-auto.com за цени.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Реклама
Collapse
Коментар