Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте,интересувам се от цените на следните части за фиат типо 1.6 8в 86к.с.:сегменти 86.4мм,комплект гарнитури(ако няма,само за главата),комплект сьединител.Мерси
    Fiat Uno Mk1 1.3

Коментар

mstar написа:
      Здравейте,интересувам се от цените на следните части за фиат типо 1.6 8в 86к.с.:сегменти 86.4мм,комплект гарнитури(ако няма,само за главата),комплект сьединител.Мерси
      Koй очакваш да ти отговори?обади се и питай в магазина
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

mstar написа:
        Колега искам да те помоля да дадеш номера на шасито, за да хванем точно частите и модела на колата ти. Мерси предварително.
        ex. Fiat Marea 1.6 16V
        ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

159A30003344777 86Кк.с. е с по големите клапани,май само това му е разликата с 82конйовия :D
          Fiat Uno Mk1 1.3

Коментар

Опп,тва беше номера на двг-то.Ето шаси-16000004182028 :D
            Fiat Uno Mk1 1.3

Коментар

mstar написа:
              Опп,тва беше номера на двг-то.Ето шаси-16000004182028 :D
              Колега можем да ти предложим следното: 1. Сегменти к-т за 4 цил.- стандартен размер- 146.50лв 2. Сегменти к-т за 4 цил.- ремонтен размер +0.40мм- 105 лв 3. Гарнитури пълен к-т- 76лв Срок на доставка до 2 дни след поръчка! Поздрави
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Здравейте, може ли да ми кажете цена на помпа на съединител(помпана на педала) на Фиат Брава 1.9 jtd?
                Fiat Brava 1.9 JTD 2000

Коментар

Здравейте. Имате ли Ремък хидравлика, водна помпа (ПИСТОВ РЕМЪК) и ролките към него? Ако имате каква е цената? Ако може по отделно за ремъка и ролките. колата е ФИАТ ТИПО 93г. с хидравлика, но БЕЗ КЛИМАТИК.Предварително благодаря.

Коментар

sotir27 написа:
                    Здравейте. Имате ли Ремък хидравлика, водна помпа (ПИСТОВ РЕМЪК) и ролките към него? Ако имате каква е цената? Ако може по отделно за ремъка и ролките. колата е ФИАТ ТИПО 93г. с хидравлика, но БЕЗ КЛИМАТИК.Предварително благодаря.
                    Ще те помоля за номер на шаси
                    ex. Fiat Marea 1.6 16V
                    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

antoniy написа:
                      Здравейте, може ли да ми кажете цена на помпа на съединител(помпана на педала) на Фиат Брава 1.9 jtd?
                      Здравей колега! Помпа италианска( Metelli) 62лв- 10%= 55.8лв
                      ex. Fiat Marea 1.6 16V
                      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

колеги, нека помислим за по-хубава отстъпка за форума, +/- 5 лв все тая .. доволен съм от Вас, но в момента се предлагат много добри отстъпки в други магазини, аджеба как да ме запазите като клиент?

Коментар

Здравейте. Днес работите ли?

Коментар

Колега да те попитам, понеже съм от Стара Загора с какво пращате частите? И също, нужно ми е феродов диск Браво 2.0 20в ХГТ 1996 година.. гледам че в сайта има ВАЛЕО - налично ли ви е?

Коментар

Хидравлична рейка за Пунто 1.6 94г.?

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
                                Хидравлична рейка за Пунто 1.6 94г.?
                                Колега ще можеш ли да дадеш номера на рамата
                                Marea Weekend TD100 HLX
                                Големия Кораб

Коментар

Working...
                                X