Колега ohooo,имаш лично
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
Nikcho написа:А има ли някой сервиз в София, който да работи с ваши части или при който аз да си занеса частите закупени от вас и сервиза да ми поеме гаранция за тях и монтажа?Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
Днес се чухме с колегата в магазина на Младост за задни челюсти Стейнхоф. Мисля утре вечерта да прескоча след работа за едни накладки че отзад колата започна нещо да скърца на моменти.Цял ден въртя телефони и се чудя какви накладки и от къде да взема. В един магазин ми дават някакви по 35 лева които не съм ги чувал и не намерих нищо в интернет за тях. Подозрително евтини. Не можаха да ми кажат нищо смислено за тях освен цената. Единствено предимство беше че магазинът ми е много близко.Търсих една друга марка обаче се оказа че нямали за фиат. И парадоксално е че не са имали а пък колеги много ги хвалят.В крайна сметка работещ вариант се оказа да взема накладки от АХМ-Ауто. Друг аргумент е че работят с марката Фиат и знаят какво му трябва на един Фиат.Надявам се до утре вечер да не се изчерпат, понеже си правя планове кога да се сменят и колко време да се наработват.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар