работното време на магазина е от понеделкик до петък от 9.00-18.30 часа а в събота сме до 13.00благодаря ти за картата :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
=Rudi= написа:Здравейте, четох но не разбрах с Еконт работите ли или само на място в магазина. Колега раско84 ще ти пиша на ЛС какво ми трябва и адреса, ако може пратете ми частта.Поздрави!ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
packo84 написа:=Rudi= написа:Здравейте, четох но не разбрах с Еконт работите ли или само на място в магазина. Колега раско84 ще ти пиша на ЛС какво ми трябва и адреса, ако може пратете ми частта.Поздрави!
Коментар
-
=Rudi= написа:Благодаря ви Получих я сутринта към 9 часа - няма и 24 часа от поръчката Ако имам нужда от нещо друго непременно ще пиша П.П. За колегите от форума - Пратката беше придружена с платежен документ от фирмата, с включена и описана форумна отстъпка, с оригинална опаковка и етикет.Много са точни хоратаMarea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
zim написа:Ако си поръчам някаква част онлайн, ще мога ли да ползвам отстъпката за членове на форума?Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
Поздрави на колегите от магазина в Люлин!Вече съм с новата водна помпа...няма течове, всичко по охладителната с-ма е ок!Благодаря за добрата цена(и направената отстъпка) и за консултациите по другите ми въпроси относно Типото!... Сега само остава да измисля как да сваля разхода на извънградско..
Коментар
-
Master28 написа:Поздрави на колегите от магазина в Люлин!Вече съм с новата водна помпа...няма течове, всичко по охладителната с-ма е ок!Благодаря за добрата цена(и направената отстъпка) и за консултациите по другите ми въпроси относно Типото!... Сега само остава да измисля как да сваля разхода на извънградско..ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Здрасти гледам че в онлайн магазина имате 2 вида рамки за CD, едната е 35лв а другата 25лв. По какво се различават, защото искам да поръчам? Поздрави http://axm-auto.com/index2.php?brand...122&subcat=198Bravo 1.4 SX, 12V, 80hp
Коментар
-
Колеги ей това ми трябва http://www.axm-auto.com/index2.php?b...nkl=1&show=1И ако имате от кабелните обувки дето се слагат накрая на кабелите, дето влизат в тоя резистор, че са нагорели и пластмасата им се е стопила.И ако колегата ohooo има път към Младост може пак там да се срещнемEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар